ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fanii din întreaga lume ai lui Taylor Swift deplâng moartea subită a unei fane, în vârstă de 23 de ani, care a murit în urma unui stop cardiac în timpul turneului din Brazilia  al superstarului, relatează Daily Mail.

Ana Clara Benevides a leșinat în timp ce se afla la spectacolul de vineri și, în ciuda eforturilor depuse de medicii de la fața locului, Benevides a fost transportată la spital, unde a murit ulterior.

Decesul tragic al tinerei de 23 de ani a avut loc cu puțin timp înainte ca iubita lui Travis Kelce să urce pe scenă în fața a 60.000 de fani care ovaționau și erau înnebuniți de vedete.

Puține lucruri se știau despre Benevides în urma tragediei, dar, pe măsură ce au început să curgă omagii, a început să se contureze o imagine a devotatei "Swiftie".

Moartea sa a fost anunțată de familie după ce a primit un telefon devastator de la medicii de la Spitalul Salgado Filho.

Prietenul ei, Thiago Fernandes, a declarat presei că Benevides a fost resuscitată după ce a leșinat pe stadion, dar a făcut un al doilea stop cardiac în drum spre spital, unde a murit ulterior.

 
 (Ana Clara Benevides )
 
Temperaturile din Rio de Janeiro au înregistrat până la 30 de grade Celsius în ziua concertului lui Taylor, ceea ce a dus la o avertizare locală de căldură și la fanii care s-au plâns de interzicerea sticlelor de băutură, postând videoclipuri în timp ce se sufocau în căldura necruțătoare.

Benevides a fost o tânără obișnuită de 23 de ani, postând adesea poze și videoclipuri despre viața ei online, oferind o perspectivă asupra unor mici părți din viața ei. 

Într-una dintre ultimele postări pe care Benevides le-a făcut pe TikTok la jumătatea lunii octombrie, tânăra de 23 de ani poate fi văzută cu un filtru de inimă de dragoste pe ochi în timp ce cântă o parte din piesa "Timeless" a lui Taylor Swift.

O altă postare arată un montaj cu prieteni, acompaniat sonor de melodia 'You're On Your Own Kid'.

Benevides este văzută râzând cu prietenii, participând la concerte și petrecând timp cu familia.

Între timp, un alt videoclip cu hashtag-ul Swiftie, un termen folosit pentru fanii lui Taylor Swift, o arată pe tânăra de 23 de ani alegându-și albumul preferat.

Nu exista nicio îndoială că Benevides a fost încântată să participe la mult-așteptatul concert care face parte din turneul Eras Tour, care are venituri estimate la peste 4 miliarde de dolari.

După decesul ei, un prieten din copilărie a postat o serie de fotografii cu Benevides în care a spus că cei doi au vorbit despre spectacol "de atâtea ori".

'Te-am iubit din ziua în care te-am întâlnit, aka, tocmai mi-am mutat camerele din cauza ta, când aveam 11 ani, să știi că te voi iubi mereu', a scris Thiago Fernandes pe Instagram. 

'Nu pot să cred că te-ai dus, nu pot accepta asta. Am vorbit de atâtea ori despre această emisiune și despre cum mi-aș fi dorit să fiu cu tine. 

'Sunt atât de trist încât nu știu ce să fac. Ai fost unul dintre cei mai vechi prieteni ai mei. Pentru atât de mult timp, iar de acum înainte, doar în amintiri! Sper că ești bine acum. Odihnește-te!'

Un alt prieten a postat: 'Refuz să cred. Te iubesc pentru totdeauna! Îți mulțumesc pentru tot! Fără îndoială, unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată'.