ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Carmen Hernandez, în vârstă de 104 ani, s-a infectat cu noul virus pentru prima dată în urmă cu mai puțin de un an. Femeia a fost, ulterior, testată pozitiv pentru Covid-19 după ce i-a fost administrată prima doză a vaccinului, informează smartradio.

„A fost un caz medical dificil de gestionat, deoarece doamna nu are nas, l-a pierdut din cauza carcinomului în urmă cu câțiva ani, astfel încât aportul de oxigen a fost dificil de administrat. Este un caz de reinfectare cu Covid, iar complicațiile au fost mult mai dificil de gestionat”, a specificat medicul Ricardo Morera.
 
„În ultimele cinci zile, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ și a început să ne mulțumească, în fiecare zi ne-a dat binecuvântarea ei(...)Ne motivează să continuăm să facem lucrurile bine, ne inspiră să continuăm să lucrăm– realizăm că vârsta, comorbiditățile și chiar resursele nu ne limitează”, a continuat medicul.

Femeia a ieșit din spital în aplauzele medicilor din Spitalul Universitar San Rafael de Tunja.