ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie vaccinată anti Covid și infectată apoi cu Covid-19, a murit la Spitalul Județean Neamț. Decesul femeii a fost confirmat de directorul unității medicale, Alexandru Filimon, care a precizat că pacienta era internată cu test pozitiv, relatează tvneamt.ro

Directorul spitalului s-a eschivat să răspundă dacă femeia era vaccinată cu a doua doză, la insistențele redactorului tvrneamt. În schimb,  a declarat astfel:
 


Totuși, rudele femeii spun că acesteia i s-a făcut rău la scurt timp duoă ce i s-a administrat doza a doua de vaccin, moment în care, a mers la spital, unde a și fost testată pozitiv, apoi internată. Starea ei s-a agravat în scurt timp, ducând, în cele din urmă, la deces.

”Eu doar am auzit ca de la vaccin s-a simțit rău acum nu știu dacă e prima doza sau a 2a”, a transmis printr-un mesaj o femeie care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.
 


Într-o altă discuție, de data asta privată, o rudă a femeii a dezvăluit că aceasta a început să se simtă rău după a doua doză de vaccin:
 


Contul de facebook al femeii este inundat de mesaje pline de tristețe din partea familiei: