ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elisabeta Miclăuș, din Oradea, a decis să se vaccineze anticovid pentru că intrase spaima în ea, scrie Ziarul Național, spaima de a nu se infecta. Soțul ei a povestit colegilor de la Național că femeia începuse să spună obsesiv că vrea să se vaccineze, dezinfecta și trepele casei și chiar se lua de barbatul ei că-i aduce Covidul în casă. 
 
Pe 10 aprilie, Elisabeta se vaccina cu prima doză de la Moderna. Ce a urmat după, povestește soțul ei:

”Ea a vrut să facă vaccinul ăsta, atât de mult m-a stresat, își luase aspirator cu abur cald și aspira pe hol, pe trepte, a luat o grămadă de dezinfectante și îmi spunea tot timpul să nu-i aduc Covid acasă. Era îngrozită că o să se îmbolnăvească de Covid. Niciodată nu s-a temut de ceva, era o femeie activă, sănătoasă. Până când au început să bage spaima în noi.
 
Curios este faptul că, înainte de a se vaccina, m-a întrebat că, dacă o să paralizeze, o să am grijă de ea? După prima doză de vaccin Moderna,  . pe 10 aprilie, a fost bine doar trei zile și apoi a început coșmarul. După trei zile a început să facă temperatură 38-39 de grade Celsius și avea niște dureri atât de groaznice încât îmi spunea să o las să moară, că nu mai poate. Plângea și îmi spunea să nu chem salvarea, că nu vrea să o ducă la spital, că îi era frică că o intubează și o omoară acolo. Am reușit să-i scad temperatura cu tratamente și timp de două zile nu a mai avut temperatură. La șapte zile de la vaccinare, am plecat de acasă la stupi și am sunat-o ulterior, dar nu a răspuns și m-am întors și am găsit-o în baie căzută pe jos, unde a stătuse vreo 6 ore. Am chemat salvarea și au dus-o la Spitalul Județean Oradea.

A doua zi m-a sunat doctorița care a fost de gardă și mi-a spus că i-au blocat cheagurile de sânge intrarea la creier și nu se mai oxigenau celulele. Mi-a mai spus că în zona pieptului este plină toată de cheaguri, de tromboze. Iar pe partea dreaptă, în zona inghinală, i-au apărut niște gâlme, ca niște boabe de fasole. I-am tot făcut injecții în burtă de atunci, să nu facă cheaguri, anticoagulante, și acum au început să se spargă gâlmele acelea și să iasă puroi”, a declarat Valeriu Miclăuș, soțul femeii.

Citiți continuarea la Național.ro