ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marva Peschier din Trinidad și Tobago jelește pierderea fiului ei, care a murit după ce a făcut injecția Covid. Ea mai pierduse un alt fiu înainte, potrivit The Gateway Pundit.

Potrivit Marvei Peschier, fiul ei a fost vaccinat pe 17 septembrie. Mai târziu în aceeași zi, a suferit un atac cerebral sever și o hemoragie internă a creierului, motiv pentru care a fost transportat de urgență la spitalul Mt. Hope, iar pe 18 septembrie a fost declarat mort.

În ziua decesului, mama tânărului decedat a făcut o înregistrare video live pe Facebook, în care și-a exprimat indignarea. Facebook i-a șters filmarea.

Potrivit unei surse, oficialitățile din domeniul sănătății au decis să se întâlnească cu Marva Peschier în urma videoclipului său viral.

Loop News a relatat:

„Reprezentanți din domeniul sănătății se vor întâlni săptămâna aceasta cu pastorul Marva Peschier, după ce femeia a intrat în direct pe Facebook și a declarat că fiul ei a murit la doar câteva zile după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19.

Comentând pe această temă, șeful autorității naționale de sănătate publică, Dr. Roshan Parasram, a declarat că a existat un incident similar la o Autoritate Regională de Sănătate, pe care a avut grijă să nu o dezvăluie. 

El a spus că clinicienii au trimis un raport preliminar de investigație și a mai precizat că au fost instruiți să se întâlnească cu familia și să comunice constatările.

Dr. Parasram a adăugat că raportul final îi va fi înmânat lui și ministrului Sănătății, Terrence Deyalsingh.

Peschier le-a cerut reprezentanților guvernamentali să nu mai vaccineze populația împotriva infecției virale.

Redăm în continuare un fragment din confesiunea Marvei Paschier:

„Eu sunt Marva Paschier. Am venit să spun lumii întregi ce fac unii oameni cu națiunile lumii. Fiul meu a făcut vaccinul vineri, săptămâna aceasta. În noaptea de vineri spre sâmbătă, a căzut din pat, având un atac cerebral sever și o hemoragie în cap. Sângera. Avea o hemoragie în creier. În această după-amiază, m-am dus la spital și l-au declarat mort. Îi adresez un mesaj prim-ministrului Rowley și vă solicit să opriți acest nonsens, pentru că ucide oameni. Omoară oameni și voi toți mințiți că acest vaccin nu omoară pe nimeni, dar oamenii mor în fiecare zi. Fiul meu a murit pentru că a făcut vaccinul. A murit! Ei mint! Eu sunt din Trinidad și Tobago și vorbesc despre minciunile pe care vi le spun oamenii. Fiul meu este mort! Este mort pentru că a făcut vaccinul. Oamenii vă mint, vă spun eu. Distribuiți acest live, distribuiți-l lumii întregi. Informați lumea că este timpul să ieșim și să spunem adevărul. Ei ne omoară! Oameni din Trinidad și Tobago, oameni din Caraibe, oameni din toată lumea, opriți acest nonsens, pentru că ucide oameni. Transmit acest mesaj ministerelor sănătății din toată lumea și tuturor oamenilor care au petrecut timp punând la cale aceasta, știind că vaccinurile ucid oameni. Fiul meu este mort. Îl pot aduce înapoi? Doamne, răzbunarea aparține oamenilor lui Dumnezeu.”