ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă a doi copii care a devenit celebră pe TikTok datorită postărilor ei,  a murit în mod tragic la vârsta de 30 de ani, în urma unor luni grele în care a suferit de migrene, potrivit DailyMail și RTV. 

Jehane Thomas, din Doncaster, s-a lăudat cu peste 66.700 de urmăritori pe platforma de partajare de videoclipuri - unde a încărcat videoclipuri despre viața ei de zi cu zi, cum ar fi pregătirea prânzului fiilor ei și a altor îndeletniciri casnice. 

Potrivit apropiaților vedetei de pe rețelele de socializare, moartea ei de vineri a fost „total neașteptată" și a lăsat familia „cu inima frântă". În ultimele luni, Jehana și-a împărtășit dificultățile de sănătate pe TikTok și a explicat cum fusese diagnosticată recent cu nevrită optică, o afecțiune ce derivă din inflamația nervului optic. 

„Jehane Thomas era o mamă de 30 de ani a doi băieți când a murit brusc pe 17.03.2023. În ciuda faptului că suferea de câteva luni de migrene și crize de boală, decesul ei a fost total neașteptat și suntem cu toții absolut zdrobiți. Cei doi copii ai ei au rămas fără mama lor.. Jehane – Le-am promis că voi face tot ce pot pentru acei băieți, așa că asta îmi jur să fac. Te iubesc”, a scris prietena ei cea mai bună.

Prietenii și rudele tinerei au trimis o mulțime de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale. „Chiar nu am cuvinte pentru știrile pe care le-am aflat astăzi. Mulțumesc familiei și prietenilor tăi pentru că mi-au permis să las câteva cuvinte de adio pe pagina ta. Inima mea este frântă, pentru tine, pentru familia ta, prieteni și băieți. Zboară lin în ceruri, îngerașul meu. Viața este atât de scurtă. Te iubesc. Kelly x.”

„Nu pot să vă spun că sunt șocată să aflu că prietena mea Jehane Thomas a murit brusc. Am cunoscut-o prima dată la un alt job și am fost în aceeași echipă. Atunci ea a fost cea care m-a introdus în domeniul ăsta de business prin călătorii. Am fost împreună la multe evenimente și știu că cei care au cunoscut-o îi vor simți lipsa. Trimit toată dragostea mea familiei ei și mai ales celor doi băieți”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews