ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Continental Timișoara, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și principal producător de anvelope la nivel mondial, va furniza, începând de anul acesta, anvelope UHP (Ultra High Performance - performanță foarte ridicată) pentru automobilele Jaguar.

Fabrica din Timișoara va produce și va livra anvelope pentru modelul XE, produs în Marea Britanie, informează Agerpres.

'Noul parteneriat este extrem de important pentru dezvoltarea activității noastre în România, fiind o confirmare a calității produselor create aici. Avem o tradiție de 15 ani în producerea anvelopelor, ceea ce ne permite să furnizăm companiei Jaguar modelele noastre de anvelope fabricate la Timișoara. Pe viitor, vom continua să îmbunătățim procesul de producție, pentru a ne putea extinde gama de anvelope, precum și pentru a continua și consolida parteneriatul cu această marcă premium', a declarat Klaus Ohlwein, directorul general al Continental Anvelope Timișoara.

Jaguar va folosi modelele de anvelope ContiPremiumContact 5J și ContiEcoContact 5J, ambele cu dimensiunea de 17 țoli. Aceste anvelope oferă o excelentă performanță în sezonul cald, pe timp umed sau uscat, precum și o performanță optimă în materie de rezistență la rulare. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews