ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Harriet Hall, autoarea unui blog de medicină științifică care îi ataca pe cei anti-vaccin și, în același timp, critic al medicinei alternative, a murit subit în somn săptămâna trecută, potrivit Gateway Pundit.

Dr. Hall a fost un medic în rezervă din Forțele Aeriene și chirurg de zbor care obișnuia să scrie despre pseudoștiință și practici medicale discutabile.

„Acesta este Kirk Hall, soțul lui Harriet. Știu că munca lui Harriet a fost urmărită și admirată de mulți dintre voi. Cu mare tristețe trebuie să vă spun că iubita mea soție s-a stins în liniște și în mod neașteptat în somn noaptea trecută”, a scris soțul lui Harriet pe Facebook.

„În acest moment, probabil că ea v-ar ruga pur și simplu să aveți un gând bun pentru ea, să fiți buni unii cu alții și să continuați să îi susțineți credința în adevăr”, a adăugat postarea.

„În calitate de redactor-șef al revistei Science-Based Medicine, sunt foarte întristat că trebuie să anunț cititorilor noștri că Dr. Harriet Hall a murit în mod neașteptat noaptea trecută”, a declarat Ron Jette, redactor-șef al revistei Science-Based Medicine.

Ron Jette a trimis un e-mail prin care a anunțat decesul Dr. Hall:

Cu profundă tristețe vă anunț că buna mea prietenă, Dr. Harriet „SkepDoc” Hall, a decedat în somn, în mod liniștit și neașteptat, noaptea trecută, în Seattle.

Dacă, la fel ca ea, credeți în adevăr și în medicina bazată pe știință - și știu că da - vă rog să aveți un gând bun pentru ea. Îmi va lipsi foarte mult și știu că și vouă vă va fi dor de ea.

Dr. Harriet Hall a fost o susținătoare a obligativității vaccinaării și împotriva remediilor complet naturale.

„Vă gândiți să faceți o a doua doză de rapel pentru COVID-19?...Răspunsul vostru ar trebui să fie un DA răsunător!”, este un exemplu de conținut pe care femeia în scria pe blog.