ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta prezentatoare Alina Greavu a lansat acuzații la adresa conducerii Digi24. Ea a dezvăluit într-o înregistrare pe vlogul său ce a însemnat pentru ea jobul la Digi24 Constanța, dar și ce salariu avea. A vorbit despre cum era pusă de foștii șefi să îndeplinească unele sarcini care nu erau trecute în fișa postului și cum a fost nevoită să își cumpere haine de firmă din salariul de 2.000 de lei, scrie cancan.ro.

Alina Greavu a vorbit și despre momentele în care nu a primit concediu medical, deși starea de sănătate nu îi permitea să apară la TV, dar și cum a decis să își dea demisia în direct, la finalul unui jurnal de știri, după ce, anterior, ea își anunțase de mai multe ori în scris șeful că își dorește să renunțe la job.

Fosta prezentatoare TV de la Digi 24 Constanța a povestit într-un clip postat pe Internet chiar de ea două dintre discuțiile purtate cu stilista postului de televiziune, care își are sediul central în București. Deși avea un salariu puțin peste cel mediu pe economie, Alina Greavu a primit indicații clare să își cumpere haine de firmă.

„Am primit de la Digi 24 Constanța vreo șase sacouri, trei-patru maiouri și vreo două-trei rochii maximum. (…), după două săptămâni, mult spus două săptămâni, nu mai aveam haine noi, pentru că le purtasem deja pe toate. Și acum nu vă gândiți că Digi 24 Constanța mi-a cumpărat mie haine, pentru că eu nu am plecat cu nimic de acolo, au rămas ale lor. Pe mine m-a sunat stilista lor de la București – pe care dacă o întâlnesc ar face bine să nu mă întrebe nici măcar ce fac și nici să mă salute – să-mi spună: «Auzi, fetiță, da’ vezi cu hainele, um… ar trebui să îți cumperi niște haine noi». Și zic: «Ok, ce trebuie să fac?». «Păi, te duci și tu la magazin, îți iei sacoul, în probezi, faci poză, mi-o dai pe What’s app, iar eu îți spun dacă e ok sau nu». Zic: «Bine».
«Ok, cine plătește pentru tratamentul respectiv? Pentru că pentru un tratament la păr mă duce și ăla la 200-300 de lei. Îmi plătește Digi?»

«Păi, știi că nu avem buget» (…).”, a mai mărturisit Alina Greavu.

La finalul dezvăluirilor făcute în înregistrarea apărută pe canalul ei de YouTube, Alina Greavu a spus cum a fost ajutată de colegii săi să renunțe la postul de prezentatoare, deși a lăsat de mai multe ori șefului ei demisia pe birou. Dar și despre cum a ajuns să fie epuizată din cauza numărului mare de ore muncite.
În filmulețul făcut public de curând, vloggerița a povestit cum din salariul ei nu își cumpăra doar haine, își făcea tratamente la păr, ci își plătea și transportul. Și deși s-a îmbolnăvit foarte rău și a vrut să își ia concediu medical, s-a lovit de refuzuri categorice, fiind nevoită să vină la muncă.