ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar câteva săptămâni de la începutul anului 2021, avortul reapare în prim-planul politicii americane, peste o duzină de legi pro-viață fiind luate la puricat în parlamentele statale, ordinele executive ale lui Biden și balanța puterii înclinând din nou în favoarea monopului feticid, îmbibat de sânge, al organizației de planificare familială „Planned Parenthood”. Și, „vorbind de diavol”, la lucru se află și acum tot „templul satanic”, de data aceasta, în Texas, informează LifeSiteNews.

Acțiunile pro-avort ale „templului satanic” nu sunt o noutate. În august anul trecut, au lansat o campanie prin care susțineau că „Avorturile satanice sunt protejate de legile privind libertatea religioasă”, transformând avortul într-un ritual satanic ce ar ieși de sub incidența restricțiilor statale privind avortul. Povestea satanică cea mai ciudată a anului trecut a fost cea a unei femei care s-a alăturat „templului satanic” de teamă că avorturile legale vor fi puse în pericol de moartea lui Ruth Bader Ginsburg, fosta judecătoare a Curții Supreme a SUA și o mare apărătoare a „drepturilor” femeilor de a avorta.

Ce au făcut acum în Texas reprezintă încercarea „templului satanic” de a stârni controverse, aducând maximum de ofensă într-un stat tradițional republican. În acel scop, sataniștii au afișat un panou la marginea șoselei Interstate 20 (o șosea importantă din SUA, cu o lungime de 2,477.39 km, ce străbate mai multe state americane – n. red.), în zona orașului Garland, cu mesajul „Avortul salvează vieți!”. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, panoul de 3x12 metri mai trântește și că „Ritualul nostru religios de avortare ocolește mai multe restricții statale”, făcând referire la campania lor prin care clasificau avortul ca un ritual religios, pentru a se prevala de legile privind libertatea religioasă în apărarea feticidului

Potrivit lui Lucien Greaves de la „templul satanic”, două panouri similare au fost ridicate în zonele Houston și Miami. El a asigurat instituțiile media că „scopul ritualului nu este acela de a preaslăvi avortul, ci este acela de a-i transmite persoanei care avortează că ceea ce face nu este o încălcare a convingerilor sale cele mai profunde, ci ceva afirmativ pentru ea.”

„Nu facem nimic asemănător cu sacrificarea copiilor,” a afirmat el. „Punem pe primul loc sănătatea și binele persoanei însărcinate”. Pruncul din pântecele persoanei însărcinate, desigur, este cel avortat – sau sacrificat.

Unii creștini s-au pronunțat public împotriva panoului, opoziție la care Greaves se și aștepta. Controversa îi face publicitate, iar „templul satanic” este avid de publicitate. 

Sataniștii încearcă să ridice panouri și în Arizona și, posibil, și în alte părți. Dacă asta îi supără pe oameni, sau dacă vor exista chiar încercări de înlăturare a lor – cu atât mai bine. Sataniștii sunt încrezători că regimul de libertate religioasă din America presupune că ideile lor religioase sunt pe picior de egalitate cu creștinismul și cu alte religii și că, astfel, se pot prevala de drepturile garantate de liberalism pentru a trișa sistemul în favoarea feticidului.

După cum remarca G.K. Chesterton, „Când oamenii nu mai cred în Dumnezeu, nu ajung să nu mai creadă în nimic, ci în orice.” Întrucât generațiile actuale se identifică tot mai mult ca ateiste sau practică o spiritualitate schizoidă, creată pentru a le servi doar propriilor interese, este posibil să auzim tot mai mult de „templul satanic”.