ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un băiețel a fost fotografiat ținând în mână steriletul mamei lui, la doar câteva clipe după ce s-a născut.

În condițiile în care steriletul, sau dispozitivul intrauterin după cum mai este cunposcut, este considerat a fi una dintre cele mai folosite metode contraceptive la nivel mondial, cu o eficiență de până la 99%, se pare că micuțul Dexter a venit pe lume să ne reamintească tuturor că nu putem decide întotdeauna dacă vrem sau nu să aducem pe lume o nouă viață, scrie www.independent.co.uk

Lucy Hellein, mama lui Dexter, a apelat la sterilet în vara lui 2016, iar în decembrie, atunci când a aflat că este însărcinată, a crezut că nu este altceva decât o glumă de-a medicului.

Zilele trecute ea l-a născut pe Dexter, un băiețel perfect sănătos, care la câteva minute de la venirea sa pe lume a devenit celebru, fiind fotografiat cu steriletul mamei sale în mână.

Deși Dexter nu a fost întocmai plănuit, mama sa a declarat că nu regretă absolut deloc nașterea lui. "Familia mea se simtă binecuvântată”, a spus femeia din Alabama.