ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După recenta autorizare în SUA a vaccinului Janssen pentru noul coronavirus, produs de compania Johnson&Johnson, au început să fie raportate și decese apărute în urma administrării acestui ser, informează Vaccine Impact News

„Vaccinul” experimental Covid produs de Johnson and Johnson este bazat pe „adenovirus” și, la fel ca în cazul „vaccinurilor” experimentale bazate pe ARN mesager produse de Pfizer și ModeRNA, nu există pe piață vaccinuri adenovirus aprobate, deși armata a folosit vaccinuri adenovirus experimentale, dar neaprobate de FDA.

Deci, obținând o autorizare EUA din partea FDA pe 27 februarie 2021, compania Johnson and Johnson poate de acum înainte să-și testeze vaccinul experimental pe publicul larg, ca parte a studiilor clinice de fază a III-a (la fel cum fac și celelalte companii producătoare de vaccin Covid autorizate limitat - n.r.).

Vaccinul Janssen este produs în Belgia de aceeași companie care a produs în trecut vaccinul împotriva anthrax-ului, care a distrus viețile a multe cadre militare.

COVID Blog a publicat luni relatările primelor două decese survenite în urma injectării cu vaccinul experimental Covid dezvoltat de Johnson & Johnson: este vorba despre cazul lui Benjamin Goodman, în vârstă de 32 de ani, mașinist la un teatru din New York, și al învățătoarei Desirée Penrod din Connecticut, în vârstă de doar 25 de ani. 

Benjamin Goodman, mașinist la un teatru din New York, moare la doar 32 doi de ani, la 24 de ore după injectarea cu vaccinul pe bază de vector viral produs de Johnson & Johnson.

Administrația Alimentelor și Medicamentelor (FDA) din SUA a autorizat, în 27 februarie, vaccinul pe bază de vector viral dezvoltat de Janssen Pharmaceuticals/Johnson & Johnson, pentru utilizare de urgență. Acum, acest vaccin a luat viața unui tânăr cu o carieră promițătoare.

În 13 martie, d-l Benjamin Goodman s-a prezentat la o clinică mobilă de vaccinare a lanțului de farmacii Walgreens din Chelsea, New York, unde i s-a administrat vaccinul experimental Johnson & Johnson, potrivit afirmațiilor mamei sale vitrege, Pamela Goodman. Benjamin i-a trimis tatălui său, Jeff Goodman, un mesaj în care îl informa că s-a vaccinat. Familia nu a fost prea încântată la auzul veștii. La scurt timp după aceasta, Benjamin a simțit o durere puternică de cap și a început să-i fie rău. S-a dus la culcare, sperând că simptomele vor trece după puțină odihnă.

D-l Goodman s-a trezit la 1 noaptea, cu febră mare și frisoane. Logodnica lui, Lindsay Janisse, s-a trezit la ora 4 dimineața din cauză că d-l Goodman intrase în convulsii. Aceasta a chemat salvarea când d-l Goodman făcuse deja stop cardiac. Paramedicii au încercat, fără succes, să-l resusciteze și l-au transportat la un spital din apropiere, însă, la ora 6.05, duminică dimineața, în data de 14 martie, a fost declarat mort.

Mama lui nu s-a sfiit să spună adevărul despre cele întâmplate:

„Dragi prieteni, nimic nu ni-l poate aduce înapoi pe fiul nostru Ben. Jeff, Natasha, Carson și cu mine nu putem să nu spunem adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu Ben și să vă lăsăm să credeți că avea vreo problemă de sănătate preexistentă ce i-a cauzat moartea. Nu avea. Ben tocmai își sărbătorise cea de-a 32-a zi de naștere, lucra cu normă întreagă, juca golf, călătorea și trăia viața cum putea mai bine în New York. Ben cunoștea istoricul familiei noastre cu vaccinurile. Știa. Dar toată lumea punea presiune cu permisul de călătorie și cu atât de multe lucruri pe care le știm, dar și multe altele pe care nu le știm. 

Suntem foarte conștienți și respectăm alegerile fiecărei persoane și libertatea medicală. Aceasta i s-a întâmplat fiului nostru. Nu e negru și alb sau gri, rezultatele autopsiei sunt neclare și neconclusive, așteptându-se investigații suplimentare.

Noi nu trebuie să așteptăm după nimic, știm deja ce s-a întâmplat. Nimic nu îl poate aduce înapoi.”


 

Desirée Penrod, învățătoare de 25 de ani din Connecticut, moare la o săptămână de la vaccinul Johnson & Johnson

Vaccinul experimental, cu vector viral, Johnson & Johnson, a mai curmat viața unei tinere cu un viitor promițător.

Desirée Penrod a scris pe Facebook că a primit „doza Janssen” pe data de 9 martie (sau în preajma acesteia). Janssen Pharmaceuticals este divizia farmaceutică a companiei Johnson & Johnson și a dezvoltat vaccinul pe bază de vector viral JNJ-78436735, administrat ca doză unică. 

Învățătoarea în vârstă de 25 de ani a spus că nu simțea nicio reacție adversă în prima zi după vaccinare, dar, în 10 martie a scris: „vaccinul mă omoară astăzi”. 
 

Au urmat mai multe comentarii la postare, din care au reieșit mai multe detalii. Tânăra spunea că s-a vaccinat prin inspectoratul școlar Killingly, în Danielson, Connecticut. Lucra la Școala Killingly Memorial, unde preda la clasele 2-4. Aceasta le-a mulțumit oamenilor pentru grijă și i-a asigurat pe cei care și-au exprimat intenția de a se vaccina că „trebuie să aibă emoții”.
 
O persoană a comentat că „[simptomele] au durat două zile la mine, dar, iată, au trecut”. D-ra Penrod a răspuns că speră ca 10 martie să fie ultima zi de simptome la ea și ca acestea să dispară apoi. 

În următoarea zi, a scris că se simte „în general” bine. Aceea a fost ultima ei postare pe Facebook. 
 
D-ra Penrod a murit miercuri, 17 martie, devenind cea mai tânără victimă a tuturor vaccinurilor experimentale.