ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Siteul BBC - care își pune la colț fără dovezi proprii cititori cu întrebări despre posibilele efecte secundare ale serurile mRNA - a anunțat că o jurnalistă de a postului a făcut un atac cerebral masiv la vârsta de 45 de ani, informează publicația OnlineSport.

Jennie Gow, în vârsă de 45 de ani, jurnalistă de F1 a postului britanic, a declarat că se recuperează după un accident vascular cerebral grav. 

Este normal ca la 45 de ani un jurnalist BBC să facă AVC? BBC este un fel de TVR, viață bugetară tihnită. Am auzit de astfel de AVC-uri grave, care afecetază vorbirea, la persoane cu vârste de peste 60-70 de ani, se întreabă cei de la OnlineSport.

Jennie Gow a acoperit Formula 1 pentru Radio 5 Live și a scris pe rețelele de socializare că a fost tratată la spitale din Londra și Surrey, iar recuperarea ei „ar putea dura ceva timp”. Ea a spus că accidentul vascular cerebral de acum două săptămâni i-a afectat vorbirea.

Anunțând starea ei pe Twitter și Instagram, prezentatoarea a spus:
 
„Soțul meu mă ajută să scriu asta, deoarece îmi este greu să scriu și discursul meu este cel mai afectat.
 
Sunt disperată să mă recuperez complet și să mă întorc la muncă. Mulțumesc echipelor medicale de la Frimley și St George’s, precum și familiei și prietenilor mei care m-au ajutat în ultimele două săptămâni”, a scris pe pe Twitter.