ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O ziaristă din Australia, cunoscută în lumea show-biz și ca fosta iubită a modelului internațional Kris Smith, a fost diagnosticată cu o afecțiune cardiacă rară după ce a primit vaccinul Pfizer, dar îi îndeamnă în continuare pe australieni să se vaccineze, conform Daily Mail.

Jurnalista Hannah Scott, manager la televiziunea comercială australiană Network 10 a dezvăluit pe Instagram că suferă de pericardită.

Afecțiunea implică inflamarea unui țesut asemănător unui sac care înconjoară inima și care o ține în loc și o ajută să funcționeze.

Scott a dezvăluit vestea într-o lungă postare de pe patul ei de spital, miercuri dimineață, spunând că nu 'regretă decizia ei' și 'nu vrea să descurajeze pe nimeni să se vaccineze'.

„Nu postez acest mesaj pentru simpatie și cu siguranță nu sunt o anti-vaxxer. Sunt pro-alegere și alegerea mea a fost să mă vaccinez”, a spus ea.

„Ca urmare, mă aflu în nefericita situație în care am fost diagnosticată cu pericaridită (inflamație a inimii), un efect secundar rar al Pfizer”. 

'Aproape imediat după vaccin am simțit niște ace în josul brațului până la mână și la degete, care sunt amorțite și astăzi', a scris ea.

'Frisoane și stări de amețeală erau regulate. Am mers mai departe și acum patru zile (o săptămână după injecție) inima mea a început să bată necontenit, făcând dificilă încetinirea ritmului cardiac suficient de mult pentru a dormi.

Apoi, ieri au început durerile în piept și m-am dus la spital”.

Managerul de la Network 10 a postat o fotografie din patul ei care arată autocolante de electrocardiogramă pe pieptul ei.

Ea a declarat că scopul postării sale nu a fost de a descuraja oamenii să solicite vaccinul, ci mai degrabă de a-i încuraja să analizeze diferitele opțiuni și să își monitorizeze simptomele atunci când îl primesc.

'Nu-mi place să mă plâng și resping majoritatea lucrurilor, așa că acesta este un memento pentru a-ți asculta corpul dacă te simți rău, mă bucur că am făcut-o', a postat dna Scott.

„Scopul acestei postări este de a sublinia faptul că, dacă simțiți oricare dintre aceste simptome - faceți un control pentru a fi în siguranță, deoarece acest efect secundar este rareori discutat, în ciuda faptului că medicii mei au spus că au văzut acest lucru mai frecvent în ultima vreme”.
 
Și un alt ziarist profesionist australian, internat cu pericardită după vaccinul Pfizer, a decis să dezvăluie situația: După 27 de ani de jurnalism, al cărui scop principal este descoperirea adevărului, ar fi fost o ipocrizie să nu spun