ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața Catherine Ringer și-a înspăimântat miile de fani veniți să o aplaude în seara zilei de joi, 25 noiembrie, la Forumul din Liège, Belgia. Vedeta de 64 de ani, care fusese vaccinată anti-Covid și contractase și boala în urma vaccinării, a leșinat pe scenă în timpul concertului și nu s-a putut ridica decât cu mare greutate, relatează PurePeople.com. După cum se vede în secvențele surprinse de spectatori, cel mai probabil ea a suferit un AVC, care este tot o reacție adversă recurentă a serurilor experimentale Covid.

Catherine Ringer și trupa ei au realizat un scurt spectacol joi la Forumul de la Liege din Belgia. În mod neașteptat, cântăreței i-a venit rău la începutul serii și a căzut pe scenă, sub privirile colegilor muzicieni dar și ale spectatorilor, care au crezut în primă instanță că totul făcea parte din regie.
 
„De-abia ajunsese la al treilea cântec, chiar la Marcia Baïla (șlagăr celebru de pe primul album realizat în duet cu Fred Chinchin în 1984, n.r.). Inițial am crezut că asta făcea parte din spectacol, însă muzica s-a oprit și artista a spus la microfon că nu poate să mai cânte”, a declarat Benoit, un fan prezent la acel concert, pentru jurnalul La Meuse. VIDEO:
  
 
Momentul căderii solistei a fost imortalizat de telefoanele spectatorilor și postat pe rețelele de socializare. O vedem pe cea care a fost tovarășa de oraș și de scenă a lui Fred Chichin pe punctul de a-și începe cântecul înainte de a cădea violent pe jos. Câteva secunde mai târziu, toată lumea începe să se îngrijoreze și cei de aproape, să o înconjoare.
 
Câteva clipe mai târziu, cântăreața s-a ridicat în genunchi și, printre suspinuri, le-a spus colegilor de scenă: „Nu mai pot cânta!”. Rămânând pe jos, înconjurată de membrii echipei sale, ea a fost copleșită de aplauzele venite din partea publicului. Muzica s-a oprit, artista a fost condusă de colegi în culise iar spectacolul s-a încheiat.

Catherine Ringer a mai avut probleme de sănătate și în sezonul estival. Artista în vârstă de 64 de ani s-a văzut nevoită să-și reprogrameze mai multe spectacole din această vară „pentru motive medicale”, confirmând după aceea că a contractat noul coronavirus. „Mulțumită vaccinurilor, a fost o formă ușoară de Covid-19”, recunoștea artista, citată de Archyde.com. După ce s-a repus pe picioare, a decis că este în stare să revină pe scenă. De altfel, ea a participat în 14 septembrie la concertul-omagiu în memoria starului Johnny Hallyday de la Accor Arena din Paris. 

Avem motive rezonabile să bănuim că atât infectarea cu noul coronavirus, cât și posibilul accident vascular cerebral care a determinat leșinul subit, au fost reacții adverse la serurile experimentale Covid. La cei 64 de ani ai săi, artista o fi fost convinsă de „binevoitori” să se lege la cap fără să o doară, din cauză că s-ar afla într-o categorie de persoane „vulnerabile” din cauza vârstei. Dar, cel mai probabil, constrângerea a venit din cauza impunerii de către Emmanuel Macron a pașaportului de vaccinare pretutindeni în societate, primele care au fost afectate de această măsură dictatorială fiind industria turismului și cea a divertismentului. 
 
Născută pe 18 octombrie 1957 în comuna Sursenses din inima Franței, Catherine Ringer este o cântăreață și multi-instrumentistă de rock franceză. Între 1979 și 2007, ea a alcătuit împreună cu Fred Chinchin (1954-2007) duetul Les Rita Mitsouko.

Fanii cântăreței Catherine Ringer îi doresc acesteia însănătoșire grabnică.