ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jessica Berg Wilson, o mamă în vârstă de 37 de ani din Washington, era o femeie sănătoasă și plină de viață care a murit subit pe 7 septembrie. Potrivit necrologului, medicii au diagnosticat-o cu trombocitopenie trombotică indusă de vaccin (VITT), scrie The Defender.

VITT este o afecțiune rară, și uneori fatală, de coagulare a sângelui, declanșată de vaccinurile anticovid.

Într-un interviu exclusiv pentru The Defender, Tom Wilson, soțul Jessicăi, și Thomas Ivancie, unchiul ei, au declarat că verificatorii de fapte de pe Twitter - care nu au vorbit niciodată cu familia lor pentru a verifica povestea Jessicăi - au aplicat etichete "înșelătoare" și "dezinformatoare" necrologului ei.

Din cauza etichetelor de pe Twitter, oamenii nu au putut accesa necrologul Jessicăi și nici nu au putut distribui povestea.

Pe 29 august, Jessica a mers la o farmacie din Seattle pentru a-și face vaccinul COVID și i s-a spus că va primi vaccinul Johnson & Johnson (J&J). Jessica nu avea probleme de sănătate subiacente, a declarat soțul ei.

Jessica s-a opus "vehement" să facă vaccinul, "având în vedere statutul ei de mamă casnică, starea de sănătate bună și vârsta tânără, în combinație cu riscul cunoscut și necunoscut al unui vaccin nedovedit", a declarat Wilson.

Dar Jessica a fost presată să se vaccineze din cauza unui mandat de vaccinare la școala copilului lor, care cerea ca "mamele de cameră" care doreau să servească în clasă să fie complet vaccinate.

Jessica s-a îmbolnăvit după ce a primit vaccinul de la J&J și a mers la camera de urgență a Centrului Medical UW.

Jessica fusese vaccinată și suferea de diverse simptome severe. Însă medicii au insistat să îi facă Jessicăi vaccinul anticovid și au trimis-o acasă. Ei nu au urmat niciun alt tratament.

Odată ajunsă acasă, Jessica și-a pierdut cunoștința și a fost transportată cu ambulanța la UW Medical Center din Seattle, unde medicii au diagnosticat-o cu VITT.  O echipă de medici a lucrat pentru a ușura presiunea de pe creierul Jessicăi, dar, în cele din urmă, a fost prea târziu.

Ca tânără mamă, Jessica a fost o ascultătoare dedicată a emisiunii lui Robert F. Kennedy Jr. "RFK, Jr. The Defender", un podcast. Ea era bine informată despre vaccinurile COVID și se opunea categoric să facă vaccinul.
În elogiul lui Ivancie, acesta a spus:

"Jessica a murit ca urmare directă a unui vaccin experimental - un vaccin pe care ea s-a opus vehement să-l ia. Jessica s-a simțit constrânsă. S-a simțit jefuită de capacitatea ei de a alege. Abilitatea ei de a spune "nu" - de a spune nu unei proceduri medicale pe care nu o dorea - i-a fost luată".

În necrologul ei se spunea:

"În timpul ultimelor săptămâni din viața ei, lumea s-a întunecat cu mandate de vaccinare cu mână grea. Guvernele locale și de stat au fost hotărâte să îi ia dreptul de a-și consulta înțelepciunea și de a se bucura de libertate.
Pasiunea ei de a se implica în mod activ în educația copiilor ei - care includea să fie o mamă de cameră în clasa copilului ei - a fost, încă o dată, blocată de un mandat guvernamental."

Jessica a fost informată că nu poate intra în campusul școlii fiicelor sale, indiferent de motiv, decât dacă este vaccinată, iar ca o mamă devotată, Jessica dorea să își poată duce copiii la școală și să facă voluntariat acolo, la nevoie. Astfel, sub constrângere, a cedat și a făcut vaccinul.