ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Actrița Jacqueline Bisset a publicat pe pagina de Facebook câteva fotografii pe care le-a realizat, în această vară, într-o excursie în România.

„O altă excursie minunată prin România vara aceasta. A început la București, apoi în nord, la Bistrița pentru a vedea prieteni, iar mâncarea este incredibil de bună! Apoi prin Sovata și Munții Căliman, prin satele transilvane și în sud, la Viscri, cu biserica lui fortificată și la casa Prințului Charles, acolo în satul liniștit, foarte nepretențios.

Apoi, din nou în sud spre Sinaia și în sus, în munții Bucegi. Nu este foarte distractiv să conduci noaptea, pe drumuri întortocheate și periculoase, dar a meritat. Am văzut camioane pline de lemn tăiat ilegal, furat din pădure.

Tăierile ilegale sunt o mare problemă în România și e așa păcat pentru că au păduri splendide, cele mai naturale și mari din Europa, pline de viață sălbatică și oxigen pentru întreaga lume, a descris Jacqueline Bisset excursia în România. „Sfinxul și Babele. Un loc frumos, aerisit”, a completat actrița.

Actrița Jacqueline Bisset a venit prima dată în România la TIFF, în 2011, și mărturisea că s-a îndrăgostit de țara noastră. În 2015, ea a revenit, declarându-se fascinată de „frumoasa Românie”.