ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Corpul Național al Polițiștilor a anunțat moartea subită a agentului șef adjunct Ioana Petrea, la numai 36 de ani, săptămâna trecută, pe 24 martie.

„Vestea tristă a acestei zile vine de la Galați!

Agentul șef adjunct Ioana Petrea a încetat din viață, în această dimineață, la numai 36 de ani. Ioana își desfășura activitatea la Secția 4 Poliție din IPJ Galați, era căsătorită și avea două fetițe, de 5 și 7 ani.

În decembrie 2021, Ioana Petrea fusese diagnosticată cu o tumoră malignă la cap, care îi afectase vederea. Avea nevoie de o operație urgentă în străinătate. Corpul Național al Polițiștilor a susținut-o în cadrul evenimentului caritabil Hope Run, astfel sute de oameni au donat și i-au redat Ioanei șansa de a-și vedea fetițele crescând.
 
Lucrurile intraseră pe un făgaș normal și Ioana părea că a învins cancerul.

Din nefericire, ieri seară, Ioanei i s-a făcut rău, a fost dusă la spital, în stare foarte gravă și, în această dimineață, a încetat din viață.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Drum lin la ceruri suflet bun! Dumnezeu să te aibă în paza lui!”, a transmis CNP.
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană