ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Efectele adverse în urma vaccinării, rapoartele de presă și răspunsul guvernului la acestea au potențialul de a zdruncina încrederea publicului în lansarea vaccinării Covid-19', a notat Biroul Consiliului Privat, subliniind totodată importanța dezvoltării unor 'strategii de comunicare câștigătoare' pentru a-i convinge pe canadieni că vaccinurile sunt sigure, notează LifeSite News.

Un birou însărcinat să îl asiste pe premierul Justin Trudeau știa că vaccinurile anticovid au provocat leziuni grave , potrivit unui memorandum secret din 2021, în care este specificat că că trebuie dezvoltate "strategii de comunicare câștigătoare" pentru a convinge publicul să facă injecțiile.

Conform Blacklock's Reporter, memo-ul secret al Biroului Consiliului Privat al lui Trudeau a notat că rănile provocate de vaccinurile anticovid și chiar decesele "au potențialul de a zdruncina încrederea publicului".

"Efectele adverse în urma imunizării, rapoartele de presă și răspunsul guvernului la acestea au potențialul de a zdruncina încrederea publicului în lansarea vaccinării Covid-19", se arată într-o parte a memo-ului intitulat ”Testarea mesajelor informate din punct de vedere comportamental ca răspuns la evenimentele adverse grave în urma imunizării.”

"Reacțiile adverse pot fi minore sau severe", precizează documentul.

Memorandumul a fost publicat printr-o cerere de acces la informații datată mai 2021, adică la aproximativ cinci luni după ce Health Canada a aprobat utilizarea vaccinurilor Pfizer-BioNTech COVID.

În ceea ce privește nota secretă, mai este precizat astfel: "despre evenimentele adverse care au avut loc în urma imunizării și răspunsul guvernului la acestea au un puternic potențial de a influența încrederea publicului în vaccinuri și în siguranța acestora".

"Studiul actual a testat în mod proactiv impactul diferitelor strategii de transmitere a mesajelor transmise prin intermediul diferiților mesageri ca răspuns la un efect advers ipotetic în urma imunizării", se arată în document.

Memorandumul a precizat că intenția studiului a fost de a "pregăti guvernul pentru răspunsul la potențialele evenimente adverse în urma imunizării", precum și de a "identifica strategii de comunicare câștigătoare pentru a maximiza încrederea publicului în regimul de reglementare Covid al guvernului (și) pentru a maximiza încrederea publicului în siguranța vaccinului Covid și pentru a impulsiona în continuare intențiile de vaccinare".