ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă dezvăluire marca Liviu Alexa, în cazul patronului UNTOLD: „Oana Boc, soția primarului Clujului, susține pedofilia gay! I-a dat nu like, ci INIMIOARĂ, prăduitorului de minori Bogdan Buta!”
 
Redăm materialul apărut în Ziar de Cluj
 
„Începem cu câteva vești și mesaje de la firul ierbii în dosarul Buta.

Am aflat că doamna procuror de caz din dosarul Buta s-ar fi exprimat într-un context că, dacă va fi să-i dea calitatea de suspect lui Bogdan Buta, o va face doar la presiunea media.

Asta este o mizerie inimaginabilă și îi transmitem că ea nu trebuie să acționeze la impulsurile opiniei publice sau la stimulii mass media, ci doar să-și facă meseria de procuror potrivit legii.

Avem un mesaj și pentru șefii Parchetelor: Dacă credeți că sunteți proști și nu ne-am prins că ați dat dosarul unei procuroare fără experiență, ca să-l mermelească, vă înșelați.

Cum este posibil să nu existe disponibilitate pentru a-l audia și pe Buta, pentru a vedea și partea lui?

Singura chestie care mai ține acest dosar în viață este intervenția administrativă fermă a secretarului de stat MAI, Bogdan Despescu, pe care deși l-am criticat de atâtea ori, azi trebuie să-l lăudăm fiindcă a transmis la Cluj că dosarul trebuie lucrat repede și eficient fără intervenții politice. Însă degeaba polițiștii clujeni își fac treaba profesionist, dacă ministrul Justiției, Alina Gorghiu, fata care și-a făcut poze cu Buta la UNTOLD, a transmis în sistem că dosarul trebuie să moară.
 
 


Am estimat foarte bine împreună cu jurnaliștii Liviu Man și Cozmin Gușă, dar și cu deputatul Emanuel Ungureanu, acum câteva zile la NCN, faptul că se va declanșa operațiunea de spălare a cadavrului social al lui Bogdan Buta.

Primul semn a venit ieri, când, infractoarea pârnăiașă, Vanessa Youness, cea care a luat șpăgi în numele lui Boc și a fost închisă pentru dosarul drogurilor Ayahuasca a oferit publicului stupoare prin postarea pe Facebook a unui mesaj schizofrenic de iubire la adresa lui Buta.
 


Eu nu am dat curs ieri marketării acestui mesaj pentru că m-am prins că este o încercare penibilă de sprijin public al lui Bogdan Buta pe care Vanessa îl dă la ordinul expres a lui Emil Boc și la ordinul expres al unor securiști care îl susțin  pe Buta. Ceva de genul, fiti atenti, Buta nu e gay, ii place pasarica.

Colegii din redacție mi-au spus că exagerez și că nu e posibil ca Boc să acționeze așa.

Dar apoi s-a întâmplat ceva special. Pentru că nu se făcea să o facă chiar el, adică să transmită un mesaj de susținere pentru Buta, a pus-o pe nevastă-sa, Oana Boc, să dea nu like, ci inimioară la postarea de raspuns a pedofilului gay.”
 


 
Continuarea la Ziar de Cluj