ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a ajuns locul 13 WTA, după accidentarea la gambă. Sportiva a pierdut, din nou, de data aceasta la Montreal, competiție pe care Halep o câștigase în trecut de două ori.

Danielle Rose Collins este tenismena care a învins-o pe Halep după pauza de trei luni a sportivei. Danielle Rose Collins venea după 11 victorii consecutive în circuit, americanca impunându-se în ultimele săptămâni turneele de la Palermo (zgură, în finală chiar împotriva Gabrielei Ruse) și San Jose (hard), scrie Libertatea, citând GSP

Simona Halep a câștigat primul set, iar în setul decisiv a condus de două ori, însă jucătoarea din SUA s-a impus cu 6-4 în partida care a ținut aproape trei ore.

Halep mai are o șansă să-și „repare imaginea”, la Cincinnati, turneu care se va desfășura în perioada 16-22 august. Totodată, în septembrie, sportiva va participa și la US Open.