ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un raport sugerează că Tucker Carlson a fost concediat pentru că a ținut un discurs despre rugăciune, relatează Huff Post.

O sursă informată cu privire la decizia președintelui Fox, Rupert Murdoch, a declarat că Carlson a fost dat afară din cauza remarcilor pe care le-a făcut în timpul unui discurs ținut vineri seară la gala celei de-a 50-a aniversări a Heritage Foundation din Maryland, potrivit lui Gabriel Sherman de la Vanity Fair.

Sursa a spus că discursul lui Carlson a fost presărat cu nuanțe religioase care au fost prea extreme chiar și pentru Murdoch. În timpul discursului, Carlson a numit avortul "jertfă de copii”, a prezentat politica americană ca pe o luptă între "bine și rău" și a sugerat că soluția ar fi să-și ia "10 minute pe zi pentru a spune o rugăciune despre asta".
 
VIDEO:

 
Sursa a declarat pentru Vanity Fair că aceste subiecte " îl sperie pe Rupert".

"Nu-i plac toate discuțiile spirituale", a spus sursa.

Fox News a renunțat fără ceremonii la Carlson luni. El a aflat cu 10 minute înainte ca rețeaua să anunțe vestea.