Magistrații Curții de Apel București i-au admis cererea omului de afaceri Sorin Strutinsky și obligă Inspecția Judiciară să o ancheteze pe Laura Codruța Kovesi, dar și modul în care SRI s-a implicat în dosarul în care acesta este judecat pentru fapte de corupție, informează Mediafax.

Omul de afaceri a depus, anul trecut, două sesizări la Inspecția Judiciară, în care prezintă modalitatea în care procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi intervenit în dosarul în care Strutinsky este anchetat pentru fapte de corupție.

Laboratorul ImunoMedica


Afaceristul mai acuză și faptul că Laura Codruța Kovesi a dispus echipe mixte DNA-SRI, care ar fi cooperat pentru a-l trimite în judecată.
În document, omul de afaceri mai precizează că, prin acțiunile Laurei Codruța Kovesi de a menține SRI în anchetă în calitate de „beneficiar secundar al informațiilor obținute prin supraveghere”, s-ar fi ajuns la trimiterea sa în judecată.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.