ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ray Stevenson, actorul britanic care a jucat producțiile de succes, precum Thor sau Rome, premiat cu Oscar, a murit subit, la 58 de ani, conform Hollywood Reporter.

Stevenson a murit duminică, cu patru zile înainte de ziua sa de naștere.

Ziarul italian La Repubblica a relatat că fusese spitalizat pe insula Ischia în timp ce se afla în timpul producției filmului Cassino on Ischia, regizat de Frank Ciota.

Nu au fost disponibile imediat alte detalii despre moartea sa.

Actorul era o prezență impunătoare pe ecran și a atras atenția atunci când a urcat pe scenă în aprilie pentru o apariție publică la Star Wars Celebration din Londra.
 
Era unul dintre principalii antagoniști din viitorul serial Star Wars Ahsoka.

"Să ajung să mânuiesc sabia laser este cel mai bun sentiment din lume", a spus el atunci. "Prima dată când mi-au înmânat-o pentru testul cu camera, nu m-am putut abține, am făcut zgomot".

Stevenson a devenit cunoscut publicului american ca fermecătorul soldat Titus Pullo în serialul HBO, Roma, din perioada 2005-2007.