ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un stadion de lux va fi construit pe terenul unității militare din Târgoviște, unde, în decembrie '89, era executat Nicolae Ceaușescu.

Chiar dacă echipa de fotbal din oraș se zbate în anonimatul ligii secunde, autoritățile sunt gata să investească 22 de milioane de euro într-un stadion de lux cu o capacitate de 12.000 locuri.

Timpul estimat pentru construcția noului stadion este anul 2020.

Dacă nu va reuși promovarea în prima ligă, Chindia Târgoviște va disputa pe stadionul de 22 de milioane de euro meciuri cu echipe precum Unirea Tărlungeni, CS Afumați și CS Balotești.

Guvernul a urmat sau urmează să aloce bani pentru stadioane noi și la Arad, Târgu Jiu, Craiova și București, în Capitală urmănd a se construi 4 arene noi.

În ultimi ani statul a investi bani în stadioane din București, Ploiești și Cluj-Napoca. Daca arena din București este închiriată de Steaua și Dinamo, pe celelalte două arene evoluează echipe de liga a 4-a.