ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Corul de Copii și Tineret „Symbol - Jean Lupu” al Patriarhiei Române organizează o nouă selecție sâmbătă, 18.09.2021, în intervalul orar 12:30 - 14:00, la Facultatea de Teologie Ortodoxă de pe Strada Sfânta Ecaterina din București, în Amfiteatrul „I. G. Coman”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Criterii de admitere

Se primesc băieți cu vârsta cuprinsă între 9 -12 ani și fete între 10 - 18 ani, după următoarele criterii:
  • auz muzical și simț ritmic foarte bine dezvoltate;
  • memorie muzicală deosebită;
  • voce frumoasă;
  • deprinderi elementare de solfegiu.

„Fiecare candidat trebuie să știe să cânte cel puțin două piese (religioase, laice, colinde, patriotice, muzică ușoară etc.).

Prezentarea la comisie se face în ordinea sosirii și înscrierii la secretara comisiei. Nu se percepe taxă pentru această verificare. Nu există o limită de locuri; toți cei buni și în limitele de vârstă menționate, vor fi acceptați”, a declarat directoarea Luminița Guțanu Stoian.

Părinții interesați pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0726247439, pe pagina de Facebook a Corului Symbol sau pe site-ul oficial. VIDEO: