ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jacky Oh, fosta actriță din emisiunea de comedie de improvizație "Wild N' Out", a murit la vârsta de 32 de ani, transmite CBS News.

Jacky, al cărei nume real este Jacklyn Smith, a apărut pentru prima dată în emisiune în 2014. Ea a fost partenera de lungă durată a lui DC Young Fly, o personalitate de pe YouTube și absolventă a emisiunii "Wild N' Out", și au împreună trei copii.

TMZ a relatat că Smith a murit miercuri în Miami. Cauza morții ei nu a fost făcută publică. 

Într-un tweet de pe contul Wild N' Out, un purtător de cuvânt al BET a numit-o "membră a familiei al cărei impact va fi pentru totdeauna prețuit și regretat". 

"Jacky Oh a fost o prietenă iubitoare și o colegă îndrăgită a distribuției Wild N' Out de-a lungul a cinci sezoane", a adăugat tweet-ul purtătorului de cuvânt. "Mai important, a fost o mamă extraordinară pentru trei copii frumoși. BET Media Group transmite sincere condoleanțe familiei Smith, DC Young Fly, B Simone, Nick Cannon și tuturor prietenilor care au iubit-o și au avut grijă de Jacky Oh în aceste momente dificile."

Multe dintre postările lui Smith pe rețelele de socializare le prezentau pe cele două fiice mici ale ei și ale lui DC Young Fly, Nova și Nala, și pe fiul lor Prince, care s-a născut anul trecut. Unul dintre ultimele ei videoclipuri îi arăta pe cei doi dormind împreună pe o canapea.