ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără angajată a Poliției Municipiului București are nevoie de o operație urgentă, foarte costisitoare, pentru a-i fi extirpată o tumoră depistată la nivelul capului, astfel încât să se poată ocupa în continuare de serviciu și de îngrijirea copilului minor.

„Vlad Maria-Cristina este o colegă din cadrul Secției 12 Poliție, din București. Are 37 de ani și o fetiță de 11 ani. Din cei 37 de ani de viață, 15 ani și i-a petrecut ca polițistă. Pentru că avea dureri mari la nivelul capului, în data de 16.11.2021 a decis să meargă la medic. Diagnosticul a fost crâncen: „tumoră infiltrativă fronto-temporo-insulară stânga”, necesitând o intervenție chirurgicală urgentă. Intervenția ar putea fi făcută la Spitalul Monza din București, însă costurile sunt destul de mari, 15.000 euro. Familia deja a cheltuit sume imense pentru diverse investigații medicale, medicamente, deplasări în străinătate la clinici medicale etc. Mă adresez în primul rând vouă, dragi colegi, dar nu numai. Cristina nu este doar polițist, este om, este mamă și soție. Nu cred că poți să știi ce e în sufletul ei acum. Doar cine a trecut prin așa ceva poate înțelege probabil. Așa că, dacă poți să ajuți, te rog să donezi oricât poți în contul Raiffeisen Bank RO74RZBR0000060009908969, deschis pe numele colegei, Maria Cristina Vlad. Dacă nu ai posibilități financiare, te rog să distribui. Cineva din lista ta de prieteni poate este dispus să ajute. P.S. Pentru alte detalii sau pentru suport, puteți lua legătura cu soțul colegei, George Vlad, la nr. de telefon 0725118101”, se arată într-o postare pe grupul de Facebook Polițiști - Uniți Suntem Puternici.

ACTUALIZARE: În urma unui mesaj al unui cititor, care ne atrăgea atenția că polițista a fost operată între timp, am primit la rândul nostru confirmarea de la Secția 12 Poliție că operația a avut loc, dar, în continuare, este nevoie de sprijin financiar pentru refacerea pacientei și tot ce înseamnă proceduri post-operatorii. Prin urmare, orice donație este binevenită!