ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără prezentatoare din India a leșinat în timpul unei emisiuni de știri. În video-ul apărut pe rețelele de socializare, Yatchna Mishra, prezentatoare a emisiunii Samachar News, relata despre întâlnirea premierului britanic Liz Truss cu regina Elisabeta, când camera s-a întors spre ea și a căzut brusc, potrivit Info Wars.

Într-un mesaj obținut de site-ul de știri din Mauritius Defimedia.info, MBC ar fi confirmat că Mishra se simte bine după leșin. Raportul nu a menționat numele lui Mishra.

"O prezentatoare a MBC a leșinat brusc marți, 6 septembrie, în timp ce prezenta ziarul în limba hindusă", a raportat Defimedia.info. "Videoclipul incidentului face înconjurul rețelelor de socializare, provocând îngrijorare în rândul utilizatorilor de internet. Aflăm că ea a primit tratament și că se simte mai bine".
 
VIDEO: