ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Companiile aeriene au colaborat îndeaproape cu guvernele și cu echipa internațională de monitorizare a răspândirii coronavirusului pentru a promova pașaportul de vaccinare, folosind sloganul „no jab, no fly” (nu te vaccinezi, nu zbori). Și a funcționat, pentru că cetățenii cuminți, fricoși și creduli s-au lăsat repede folosiți pe post de cobai, „doar ca să poată pleca în vacanță”. O metodă de lucru testată și validată, ați putea spune, însă a apărut o problemă.

În acest moment, unele companii aeriene discută despre clienții vaccinați și despre riscul uriaș pe care aceștia îl prezintă în ceea ce privește formarea de cheaguri de sânge ca urmare a serului experimental ARNm, scrie presa olandeză.
 
De mai mulți ani, persoanele cu un risc crescut de formare de cheaguri de sânge au voie să zboare numai sub supraveghere strictă. Se recomandă ca ele să nu zboare, de preferință, decât în cazul unei situații care le pune viața în pericol.

La o anumită altitudine există un risc mai mare de complicații, de accident vascular cerebral, tromboză sau atac de cord dacă sunteți sensibil(ă) la acestea. Avem acum informații care confirmă că cei care fac injecția (indiferent de marcă) sunt predispuși la probleme de coagulare a sângelui și hemoragii cerebrale ca principale reacții. Toate aceste reacții sunt similare cu restricțiile existente în acest domeniu.

Companiile aeriene discută acum despre răspunderea lor și despre ce să facă cu cei vaccinați, deoarece nu este indicat ca aceștia să călătorească cu avionul, pentru că zborul ar prezenta un risc pentru sănătatea lor, informează publicația olandeză Vrij Spreker.
 
În ciuda acestor realități, autoritățile din România nu fac nici o mențiune cu privire la riscurile existente pentru vaccinații care plănuiesc să zboare cu avionul.  

Pe 28 martie, cotidianul Volkskrant a relatat că EASA (Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației) le recomandă piloților să nu zboare timp de două-trei zile după vaccinarea Covid.

Mesajul original provine de pe canalul Telegram „Time to move on” - o continuare a unui grup eliminat de pe Facebook al familiilor victimelor vaccinurilor Covid.