ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un sondaj realizat în perioada 15-23 decembrie de Avangarde la comanda G4Media arată că cei mai mulți dintre români consideră că respingerea aderării României la Schengen este nejustificată, dar principalii vinovați pentru eșec sunt din România, scrie vineri, 23 decembrie 2022, site-ul progresist cu conexiuni strânse în statul subteran.

Sondajul, realizat prin metoda CATI, pare menit să dea în Klaus Iohannis, cu care deținătorii de fațadă sau din umbră ai site-ului au niște conturi de reglat în vederea desemnării propriului candidat la prezidențiale, dezagreat, din câte se pare dezagreat de actualul președinte. Astfel, se stabilește că nu Austria sau Olanda ar fi de vină pentru blocarea intrării României în Schengen (Slavă Domnului!) ci că mai degrabă vinovații ar trebui căutați în țară (44% vs 25%).

Curios este că deși se pretinde anti-PSD-ist, site-ul a ales să folosească pentru sondaj compania Avangarde, condusă de Marius Pieleanu, un apropiat al PSD, client Antena 3 și prodecan la SNSPA, a cărui firmă este considerată de site-ul de aceeași nișă progresistă, Europa Liberă, printre cele preferate de PSD pentru sondaje.

Și mai curios este că site-ul respectiv, de esență vaccinist, conform comandamentelor, reflectă o realitatea pe care ActiveNews și cititorii săi au enunțat-o de mult timp, și anume că majoritatea românilor contestă campania de vaccinare cu seruri experimentale cauzatoare de reacții adverse grave între care și moartea.

Cei mai mulți dintre respondenți cred că vaccinurile și campania de vaccinare anti-Covid nu au fost benefice pentru sănătatea oamenilor, scrie site-ul citat.

Astfel, la întrebarea Credeți că vaccinurile și strategia de vaccinare anti-COVID au fost benefice pentru sănătatea oamenilor? repondenții sondajului Avangarde intervievați între 15.12 și 23.12.2022 (în număr destul de mic - 870) susțin totuși că nici vaccinurile nici campania de propagandă nu au fost benefice. Iată procentele:

52% răspund cu NU
39% răspund că DA

Cu 4% care nu au putut aprecia și 5% care nu au răspuns.

În realitate, suntem convinși, procentul este mult mai mare în defavoarea campaniei de injectare Covid dar notăm că până și două entități din trena sistemului sunt obligate să enunțe o realitate care nu mai poate fi obliterată, mai ales în contextul valului de morți subite, complet și ticălos ignorat de autorități și presa mituită de Guvern.