ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angajații Citigroup din Statele Unite care nu au fost vaccinați împotriva Covid-19 până la 14 ianuarie vor fi puși în concediu fără plată și concediați la sfârșitul lunii, cu excepția cazului în care li se va acorda o scutire, potrivit CNN.

Banca americană și-a anunțat planul de a impune noi reguli de vaccinare în luna octombrie și devine acum prima mare instituție de pe Wall Street care urmează să dea curs unui mandat strict de vaccinare.

Alte bănci importante de pe Wall Street, printre care Goldman Sachs (GS), Morgan Stanley (MS) și JPMorgan Chase (JPM), le-au spus unor angajați nevaccinați să lucreze de acasă, dar niciuna nu a mers încă până la concedierea personalului.

Mai mult de 90% dintre angajații Citigroup s-au conformat mandatului până în prezent și această cifră crește rapid, potrivit sursei citate.