ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o postare pe Facebook, o româncă stabilită la Londra spulberă sistemul sanitar din Regatul Unit, despre care spune că te lasă să mori cu zile.

În mesajul postat pe Facebook, într-un gest de încurajare pentru medicii din România puși la zid în ultimele săptămâni, Ioana Foltache, stabilită la Londra, îi îndeamnă pe cei care fac rechizitorii la adresa sistemului medical românesc să vină mai întâi în Marea Britanie, scrie stiridiaspora.com.
 
"Să fiți mândri că sunteți în România și să nu mai arătați cu degetul spre medicii care vă oferă consultații chiar și la telefon. Cu bune, cu rele, măcar se uită cineva la tine! Chiar dacă te pune să cumperi și seringile, bucură-te că se dau peste cap să te facă bine. La ce folos că aici saloanele sunt moderne și super dotate, daca până ajungi la spital mori cu zile", scrie Ioana Foltache.
 
”Atunci când o să vă mai doriți să criticați cadrele medicale și sistemul sanitar din România, poate ar fi bine să vedeți ce înseamnă să fii pacient plătitor de taxe in UK!
 
Să știi că mori de durere și medicul să îți spună că totul este Ok, că totul este normal...să ceri ecograf și să dureze o lună până îți vine programarea acasă, și încă o luna pană îți citește ecograful. Nimeni nu îți recomandă nimic, nimeni nu stă de vorbă cu tine să te liniștească!
 
Să te duci cu febra 41 și să nu îți recomande măcar un paracetamol...să te duci cu multiple probleme de sănătate și să îți spună ca trebuie să îți faci programare pentru fiecare!
 
Să mergi la privat si să te coste 450£ , consultația, ecograful și analizele de sânge! La ce folos că aici saloanele sunt moderne și super dotate, dacă până ajungi la spital mori cu zile!
 
Mândră că sunt român și că am lucrat cu oameni mai presus de profesie! Mă înclin în fața acestor medici!”, se încheie postarea româncei.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews