ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziaristul Radu Moraru susține că președintele Donald Trump a numit în postul de ambasador al SUA la București un român. Informația nu este însă confirmată nici de site-ul Departamentului de Stat, nici de vreo altă sursă credibilă de peste Ocean. 

În ultimele luni, odată cu învestirea președintelui Donald Trump la Casa Albă, presa americană a scris că noua administrație va înlocui toți diplomații americani numiți în posturi de administrația Obama, pe lista celor care urmează să își facă bagajele figurând și Hans Klemm.
 
Radu Moraru susține că  „pentru prima oară în istoria Statelor Unite, Președintele celei mai puternice națiuni ia o decizie istorică în ceea ce privește România: a numit un român în poziția de Ambasador al USA la București.
 
Este vorba despre românca Joanna Paulson din New York, soția miliardarului Paulson, o familie extrem de apropiată de familia Trump și unii dintre cei mai înfocați susținători și sponsori din campania electorală”.

În sfârșit, România are parte de un Ambasador care cunoaște România și îi iubește pe români. Joanna Paulson este o femeie extrem de implicată în activități caritabile în ultimii 15 ani, afirmă Moraru pe nasultv.ro.

„Daca va amintiți, atunci când am fost la Washington la inaugurarea Președintelui Americii, împreună cu prietenii mei din New York si Florida, Billy, Dr. Savescu, Sebastiano Vicento, Constantin Rauta și Nello Balan, v-am mărturisit că preocuparea noastră era cât de importantă este România pentru Trump, în condițiile în care România a susținut-o pe Hillary Clinton. Cu excepția NASUL TV !
 
Chiar ne gândeam ce vis frumos ar fi ca Trump sa trimită, în sfărșit, un Ambasador care sa iubească România și să o ajute ! Dar nu visam ca acest Ambasador sa fie născut în România”, spune Radu Moraru, fără a preciza de unde are informația privind această numire.