ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Are 45 de ani, vine din Timișoara și face senzație în SUA, acolo unde candidează la Primăria Las Vegas. Irina Hansen e româncă, însă la vârsta de doi ani a plecat cu familia ei în SUA, scrie ȘtiripeSurse. Acum, după ani de zile de când locuiește în SUA și are afaceri de succes în imobiliare, Hansen spune că vrea să schimbe Las Vegas în bine.

Născută la Timișoara în 1976, Irina a emigrat în America cu familia în 1978 pentru a scăpa de regimul comunist. De atunci, trăiește în Las Vegas, unde a intrat în afaceri imobiliare din 2005 și a fondat Prestige Salon and Spa. Este membru al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și Consiliului Residential Real Estate.

Irina a vorbit despre legăturile sale cu România, viața în America și planurile pentru Las Vegas. "Tata aproape și-a sacrificat viața pentru a ne aduce în America, această țară minunată a libertății”, a rememorat ea. Deși nu a revenit în România, Irina spune că „îmi doresc mult să vizitez România în curând”.

Decizia de a candida la Primăria Las Vegas a fost influențată de credința sa în Dumnezeu și dorința de a aduce schimbări pozitive în comunitate.

„Credința mea în Dumnezeu m-a făcut să iau atitudine și să îmi doresc să schimb ceva în Las Vegas. Vreau să arăt iubire și compasiune față de toți cei din jurul nostru și să aduc schimbare și transformări pozitive în societatea noastră”, a declarat ea, potrivit sursei citate.

O puteți găsi și susține pe Facebook și aici: https://irinahansenformayor.com/.