ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un district școlar din Michigan a fost nevoit să își închidă porțile după ce mai mulți membri ai personalului au suferit reacții adverse în urma unei doze de rapel Covid administrate la o clinică, informează Unshackled Minds.

Școlile comunitare din municipalitatea Saginaw au recunoscut luni, într-o postare pe Facebook, că un „număr mare” de membri ai corpului profesoral s-au îmbolnăvit în urma injecțiilor de rapel.

Evenimentele adverse, combinate cu un deficit de cadre didactice, au dus la închiderea școlii.

„Un număr mare din angajații noștri au avut reacții negative la doza de rapel COVID administrată la o clinică în weekend, ceea ce a dus la absențe astăzi”, a recunoscut conducerea districtului pe Facebook.

„După cum probabil știți, există deja un deficit de profesori suplinitori/personal în tot statul Michigan, ceea ce complică și mai mult posibilitatea de a acoperi aceste absențe", s-a mai precizat în comunicat.
Într-o declarație pentru ABC12.com, un reprezentant al districtului Saginaw Twp. a explicat că închiderea școlilor nu a fost rezultatul unor îmbolnăviri de Covid, ci al efectelor secundare ale dozei de rapel.
 
„La început, s-ar putea da vina pe COVID-19, dar un purtător de cuvânt al districtului a declarat pentru ABC12 News că un număr mare de membri ai personalului au avut reacții negative la rapelul COVID-19 pe care l-au primit în weekend”, a relatat luni ABC12 / VIDEO.

Nu s-a precizat și ce vaccin le-a fost administrat, nici nu s-au oferit detalii cu privire la efectele secundare specifice.
 
O listă provizorie a FDA cu posibilele reacții adverse cauzate de vaccin includea miocardită, sindromul Guillain-Barré, convulsii și chiar deces.

Școala nu a specificat numărul exact de profesori afectați.
 
De asemenea, nu este clar dacă măsura de vaccinare obligatorie instituită de Joe Biden, care cere ca milioane de angajați din Michigan, inclusiv profesori, să se vaccineze până la 4 ianuarie, este responsabilă de deficitul de personal din acest stat.
 
În martie, Infowars a relatat despre un district școlar din Iowa care, de asemenea, a suspendat cursurile după ce mai mulți profesori au raportat reacții adverse după ce li s-a administrat a doua doză de vaccin Covid-19 de la Moderna.