ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O școală primară canadiană care poartă numele unui sfânt catolic a găzduit săptămâna trecută ceea ce unii au descris ca fiind o sărbătoare a "mândriei" "dezgustătoare" și sălbatică, cu o regină travestită, un tunel curcubeu uriaș și o mulțime de steaguri ale "mândriei", relatează Life Site News.

Evenimentul "mândriei" școlare a avut loc vinerea trecută la școala primară St. Matthew din St. John's, Newfoundland. John's, din Newfoundland, o școală de la grădiniță la clasa a șaptea, care face parte din districtul școlar englez Newfoundland & Labrador.

Înregistrarea video a evenimentului de "mândrie" a fost distribuită pe scară largă pe Twitter, în special de către utilizatorul Colin Barry, a cărui biografie spune că este profesor de clasa a cincea la această școală. Videoclipurile și fotografiile postate de Barry arată, printre altele, copii care aleargă printr-un tunel curcubeu, un travestit care face un număr și personalul școlii fluturând fericit steaguri ale "mândriei".

Mulți utilizatori de rețele sociale au criticat școala pentru că a organizat evenimentul și pentru faptul că un travestit în toată regula a susținut un spectacol în fața copiilor.

"Este dezgustător... Este pervers să impui asta copiilor... Ar trebui să fiți arestați și judecați pentru punerea în pericol a bunăstării minorilor, precum și pentru contribuția la delincvența minorilor. Sper ca părinții acelor copii să vă dea în judecată pe voi, școala și pe oricine altcineva care a împins acest lucru", a scris pe Twitter utilizatorul @BarbReilly7 despre eveniment.

Un alt utilizator Twitter a deplâns faptul că mulți oameni din ziua de azi pur și simplu nu văd o problemă cu evenimentele de "mândrie" care vizează copiii.

"Din păcate, cei mai mulți dintre acești părinți fie nu sunt la curent, fie au nevoie să se simtă "acceptați" și să fie de acord cu asta. Eu am mers la școli catolice. Sunt nedumerit cât de mulți dintre foștii mei absolvenți se ocupă de aceste prostii cu copiii/nepoții lor", a scris pe Twitter utilizatorul @imbluesparrow.

Un alt utilizator, care spune că este un "bărbat gay", a criticat școala pentru că a găzduit evenimentul.

"Bună, sunt un bărbat gay. Acest lucru nu este pentru copii. Faceți mai mult rău bărbaților și femeilor gay decât bine", a scris pe Twitter utilizatorul @kopopoulous.

Reacția a fost atât de mare încât contul oficial de Twitter al școlii a fost închis pentru a afișa tweet-uri doar urmăritorilor "aprobați".