ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Julie Powell, scriitoarea al cărei blog a inspirat filmul Julie & Julia din 2009, a murit subit la casa ei din Olivebridge, New York, pe 26 octombrie, relatează New York Times. Ea avea doar 49 de ani.

Eric Powell a declarat pentru publicație că soția sa, cu care s-a căsătorit în 1998 după ce s-au cunoscut în liceu, a murit în urma unui stop cardiac. Ea era „complet vaccinată”.
 
Ultima ei postare pe Twitter a fost destul de ciudată. Ea spunea că în dimineața de 25 octombrie s-a trezit cu limba „neagră și păroasă” și că i se pare foarte scârbos. 
 
În octombrie 2021 - cu exact un an în urmă - ura „anti-vacciniștilor” și celor „anti-mască” să moară pe capete pentru că „merită”. „Aș spune că COVID ucide unele dintre persoanele potrivite. Cei anti-vaxxer/mască mor în legiuni”.
 
După moartea ei subită, mai mulți „anti-vacciniști” i-au postat pe pagină cu explicația că au vrut doar să o avertizeze și că le pare rău că a murit subit.
 
„Bine că era vaccinată. Altfel putea fi și mai rău”, a scris un alt utilizator de Twiiter.
 
FOTO: