ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O simplă spălare nazală cu o soluție salină efectuată în termen de 24 de ore de la apariția simptomelor COVID, de două ori pe, zi timp de 14 zile, poate reduce riscul de a dezvolta o formă gravă și chiar de a fi internat în spital de 8 ori, potrivit unui studiu semnalat de avertizorul public Steve Kirsch.

„Acest lucru este mult mai bun decât Paxlovid (doar o reducere de 2,5 ori mai mare, dacă credeți datele din studiu).

Acest lucru este mult mai bun decât orice alt vaccin COVID se comportă în practică și este, de asemenea, mult mai sigur.”, afirmă cunoscutul avertizor.
 
 
Descărcați studiul în format PDF
 
Studiul recent apărut în SAGE JOURNAL îl contrazice pe „specialistul” Robert Legare Atmar, apărut pe CNN și citat de presa din România în timpul pandemiei. În urmă cu mai bine de doi ani, medicul susținea că soluția salină este ineficientă și, prin urmare, este doar un... „MIT”.
 
„Mitul” dovedit realitate era recomandat și de bătrânii satelor de la noi, care se spălau pe dinți cu sare grunjoasă și se clăteau cu soluție salină. Sarea, datorita efectului higroscopic, extrage apa din celula bacteriană, care se deshidratează și moare, explică independent de acest studiu o sursă medicală. În acest fel, banala sare de bucatarie ajută la scăderea populației bacteriene și... covidiene, din câte se pare.