ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O statuie în valoare de 10 milioane de dolari în onoarea lui Martin Luther King Jr. a fost dezvelită vineri în Boston, însă unii spectatori au fost confuzi când sculptura a fost dezvăluită.

Spectatorii au fost confuzi la dezvelirea unei statui de bronz de 6 metri înălțime, în onoarea lui Martin Luther King Jr, vineri, în Boston. Sculptura, cunoscută sub numele de "Îmbrățișarea", este menită să înfățișeze momentul în care MLK și soția sa, Coretta Scott King, s-au îmbrățișat după ce acesta a aflat că a câștigat Premiul Nobel pentru Pace în 1964.

Cu toate acestea, sculptura în valoare de 10 milioane de dolari înfățișează doar brațele cuplului - fără capete - lăsându-i pe unii confuzi în fața acestei statui unice.

Un utilizator Twitter s-a plâns: "Fotografia originală pe care a inspirat-o a fost frumoasă și perfectă. De ce să nu o onorăm cu o replică în loc de această oribilă și ciudată pată de bronz ciudat sexualizată..."

mlk hug photo coretta scott king statue

Alții de pe Twitter au subliniat că statuia părea sexualizată "din toate unghiurile" și au deplâns faptul că nu îi înfățișează pe Regi în întregime. Unul dintre ei a adăugat: "Sunt atât de confuz, de ce să scoatem capul?!"
 
The MLK statue in Boston.