ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie fără margini in familia unor medici din municipiul Focșani după ce fiica lor în varsta de doar 19 ani, Miruna-Ioana Pîslaru, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iași s-a stins din viață.

Miruna-Ioana a dus o luptă cumplită pentru a supraviețui, după ce a suferit subit un atac vascular cerebral și a fost internată în comă la un spital din Iași, în urmă cu circa 3 săptămâni.

Familie, prieteni, colegi, cunoscuți și necunoscuți s-au rugat pentru ea, zi de zi, în speranța unui miracol care din păcate nu s-a produs, iar Miruna-Ioana a plecat la ceruri, a relatat Știrea de Iași.
 
„Am început studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași!

23 iulie 2023 - Facultate.” postase ea pe pagina de Facebook astă-vară.
 
Mama ei, care este medic nefrolog la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Pantelimon" din Focșani, studiase la aceeași facultate. Tatăl ei este medic stomatolog în oraș și a urmat cursurile aceleiași Universități din Iași.
 
Dumnezeu să o odihnească în pace!
 
Fotografie de la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași unde probabil s-a aflat în practică: