ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă îndurerată din Texas caută răspunsuri și dreptate în urma morții subite a fiicei sale de 18 ani, care a murit în somn, relatează Gateway Pundit.

Pe 8 septembrie, Kayla Rose Lumpkins, în vârstă de 18 ani, s-a culcat și nu s-a mai trezit.
 
Mama ei, Renee Greer, a mers să o trezească a doua zi și a descoperit că aceasta murise deja.

"Tocmai începuse facultatea. Era atât de fericită. S-a dus la culcare pe 8 septembrie. A doua zi dimineață am găsit-o decedată în patul ei. Dormea în aceeași poziție în care o făcea întotdeauna", a scris Renee într-un grup de Facebook.

"Sunt în stare de șoc total. Ea nu era bolnavă. Se purta ca și cum ar fi fost normală. Suntem devastați. După cum majoritatea dintre voi știți, mi-am pierdut mama în decembrie 2021. Încă încerc să mă vindec de asta, dar o fată de 18 ani?!!! Simt că viața mea s-a terminat", a scris Renee în septembrie.

Potrivit lui Renee, fiica ei a fost sănătoasă din punct de vedere fizic până când a primit doza de rapel:

"A avut două [vaccinuri]. Apoi a avut un al treilea, pentru o măsură bună, cu 7 luni înainte [de 8 septembrie]. Vă spun tuturor, era sănătoasă. Cu programul ei nebunesc; cor, teatru, echipa de exercițiu, antrenamente de dimineață, repetiții, spectacole în pauza meciurilor de fotbal, piese de teatru, concerte, excelând în clasele ei de onoare cu credite duble și tot ceea ce făcea, nu avea cum să fie bolnavă. Dacă ar fi fost, nu ar fi putut să facă asta. Încă aștept să aflu ceva", a spus ea.

"S-a făcut o autopsie. Așteptăm să aflăm ceva. Durează până la 90 de zile. Suntem la jumătatea drumului", a adăugat Renee.

Într-o postare acum ștearsă, Renee a spus că ea crede că fiica ei a murit din cauza vaccinului experimental anticovid și a promis că va face din acest lucru scopul ei în viață să împărtășească conștientizarea cu toată lumea.

Mai jos este extrasul:

„Bună ziua tuturor, sunt mama lui Kayla Lumpkins. Am postat ieri despre cum fiica mea absolut sănătoasă și atletică s-a culcat pe 8 septembrie și nu s-a mai trezit. Acum cred cu adevărat 100% că a fost din cauza [vaccinului].

Încă mai trebuie să aștept până când vor veni ultimele două teste. Dacă aș începe cu acuzații acum, aș fi întrebată instantaneu ce a găsit medicul legist. Dar, în adâncul sufletului meu, știu ce s-a întâmplat.

Intenționez să vorbesc pe podcasturi și pe orice alt forum pe care îl pot. Fiica mea NU va muri în zadar. Voi face din această tragedie scopul meu în viață, pentru a răspândi toate cunoștințele pe care le pot, pentru a-i trezi pe oameni. Kayla ar fi vrut ca eu să încerc să salvez cât mai multe vieți posibil.

Totuși, am nevoie de ajutor. Fiica mea a fost incinerată. Am avut încredere că medicul legist își va face treaba. Sper din tot sufletul ca acesta să fie cinstit și să nu încerce să ascundă lucruri. Din cauza a ceea ce s-a întâmplat, nu mai am încredere deloc în nimeni implicat în acest proces. Acest lucru a fost făcut intenționat pentru lume.

În ceea ce o privește pe Kayla, nu cred că pot obține țesuturi din singurele două probe care au fost trimise pentru cele două teste necesare. Așa că, în ceea ce privește aflarea agenților patogeni pentru teste etc., este probabil o cauză pierdută. Nu știam nimic despre toate acestea. Retrospectiva este 20/20.

Deci, ce să fac acum? Există vreun lucru medical pe care aș mai putea să îl fac în acest moment? Ceva cu îmbălsămătorul? Ceva cu persoana care a examinat-o? Când această parte a călătoriei mele se va termina, voi intra în modul de a anunța pe toată lumea ce s-a întâmplat. Nu mă refer doar la acest grup. Mă refer la toți cei care vor asculta și la cei care nu vor asculta. Nu-mi mai pasă. Nu-mi pasă ce cred oamenii despre mine. Pur și simplu nu-mi pasă.

Întreaga mea lume s-a prăbușit. Slavă Domnului că-l am pe fiul meu. Dacă nu era el, jur că mi-aș fi dorit să mor în aceeași zi în care a murit și ea. Este atât de dureros. Deci, ce să fac?

Acest lucru este pentru oamenii de pe acest forum care au pierdut pe cineva în același mod ca și mine. Ce măsuri ați luat? am planuri de a face un fel de social media pentru a răspândi ceea ce s-a întâmplat cu Kayla și cu ceilalți.

Am nevoie de idei și sfaturi pentru a merge mai departe. Apreciez faptul că toată lumea îmi dă o mână de ajutor. Acțiunile voastre sunt foarte amabile. Am nevoie pur și simplu de cunoștințele voastre pentru a trece la pasul următor. Vă rog să mă ajutați”