ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cienna Knowles nu voia să se vaccineze. Tânăra de 19 ani, vedetă a echitației australiene, a fost nevoită să facă o alegere: să-și piardă slujba și accesul la toate activitățile care o împlineau sau să facă injecția. A ales a doua variantă și acum regretă din spital, scrie Uncanceled News

Ea a postat pe Instagram:
 
„Nici nu știu de unde să încep. Joi, 21 [octombrie], la ora 10 dimineața, am făcut a doua doză. În acea noapte, m-am trezit simțindu-mă foarte rău - vărsături, febră, eram leoarcă de transpirație, aveam palpitații, dureri infernale de cap, dureri de mușchi și articulații, vedere încețoșată. Mă chinuia atât de tare plânsul în acel moment, încât mi-am dat seama că ceva nu era în regulă. Sunt genul de persoană stăpână pe situație și care nu plânge niciodată.
 
A doua zi dimineața am mers la doctor, care m-a trimis la spitalul de urgență. Am fost internată la secția de pneumologie cu cheaguri de sânge în picioare, stomac și în ambii plămâni. Cantitatea de cheaguri din plămâni este echivalentă cu cea pe care ar cauza-o o coastă ruptă, așa că este puțin dureros și mi-e greu să respir. Ca parte a procesului de recuperare, iau acum medicamente - lucru pe care nu l-am mai făcut niciodată în viața mea. Ca efecte secundare ale acestora, am hemoragii interne și sângerări nazale, precum și o serie de alte lucruri pe care aleg să le țin pentru mine. Nu am avut niciodată probleme medicale, afecțiuni subiacente, nu am luat medicamente pentru nimic. [Eram] complet sănătoasă. Nu am fost niciodată bolnavă.
 
 
Ce ciudat e să mă gândesc că în poza din stânga eram cu familia și călăream, iar în cealaltă poză sunt tot eu, la scurt timp după vaccinare. Acum am nevoie de numeroși doctori și specialiști timp de cel puțin 6-12 luni; aceasta este noua mea normalitate. Am fost, de asemenea, informată că nu mai am voie să călăresc, să merg cu motocicleta și să mă antrenez - tot ceea ce mă reprezintă pe mine.
 
[Am voie doar] să conduc mașina și să merg la serviciu. Nu am vrut niciodată să fac această injecție și am amânat-o cât de mult am putut. Am acceptat-o pentru a-mi păstra locul de muncă. Dacă mă cunoașteți personal, știți cât de ezitantă și îngrijorată eram în legătură cu acest lucru.

Vă mulțumesc tuturor pentru dragoste și sprijin. Cienna”
 
Agenția australiană news.com.au a publicat o „știre” care ar fi putut la fel de bine să fie scrisă de guvern. Articolul scrie că înainte de vaccinare aceasta era „super sănătoasă", insinuând prin ghilimele puse exact contrariul, adăugând că autoritățile nu au confirmat afirmațiile ei. Apoi repetă propaganda guvernului conform căreia vaccinurile Covid sunt sigure și eficiente.