ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a anunțat că stejarul plantat de Părintele Arsenie Boca în curtea liceului Avram Iancu s-a rupt și a căzut, anunță ȘtiripeSurse.

„GORUNUL LUI ZIAN, plantat de Părintele Arsenie Boca (Zian Boca) împreună cu colegii săi, absolvenții anului 1929 ai Liceului Avram Iancu din Brad, s-a prăbușit in cursul zilei de 10 decembrie 2021. Gorunul era uscat de mai mulți ani, probabil din cauze naturale sau din cauza unor infiltrații de la un rezervor vechi de combustibIl aflat in apropiere. Intenția conducerii liceului, administrației publice locale in colaborare cu biserica si un grup de credincioșii este de a se confecționa din lemnul recuperat cel puțin doua troițe care sa fie amplasate una la Mănăstirea Prislop și una în curtea liceului, pe locul unde a fost gorunul”, a scris primarul pe pagina sa socială.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews