ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcajul transversal ce se vrea a fi o trecere de pietoni aplicată la ieșirea principală din Magazinul IKEA Timișoara este utilizat în scop de propagandă a unei ideologii (nerespectând condițiile legale privind marcarea trecerilor de pietoni) fără ca, până la această oră, autoritățile publice să aplice vreo măsură legală de remediere a acestei situații.

Chiar dacă vorbim despre o proprietate privată, drumul de acces către acest magazin este, de fapt, drum public (potrivit OUG 195/2002), iar regulile stabilite la nivel național pentru marcarea și circulația pe drumurile publice se aplică, fără tăgadă și excepție, și drumurilor IKEA deschise circulației publice.

Sub pretextul nediscriminării, a incluziunii sociale și recunoașterii drepturilor fundamentale, asistăm tot mai des la diverse forme de propagare, prin diverse servicii, produse, măsuri și activități, a unor agende și politici ce urmăresc diluarea valorilor iudeo-creștine la nivel social.

În raport cu lansarea acestor acțiuni anti-creștine, suntem responsabili de etosul și valorile cu care generația actuală și viitoare se va identifica.

În ceea ce ne privește, ne așteptăm ca, în urma sesizării oficiale pe care am formulat-o în 11.06.2024, autoritățile publice să procedeze la aplicarea, tale quale, a dispozițiilor legale ce guvernează la nivel național regimul general al marcajelor rutiere și circulației pe drumurile publice.