ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății (OMS) monitorizează o nouă variantă a coronavirusului, denumită ''MU'', care ar fi fost identificată pentru prima dată în Columbia în luna ianuarie, a anunțat agenția ONU pentru sănătate în noaptea de marți spre miercuri, citată de AFP și Agerpres.

Varianta - B.1.621, conform numele său științific - a fost clasificată până în prezent drept ''variantă de monitorizat'', a precizat OMS în buletinul său epidemiologic săptămânal privind evoluția pandemiei.

OMS a indicat că varianta prezintă mutații care ar putea prezenta un risc de ''evadare imunitară'' (rezistență la vaccin) și a subliniat că sunt necesare studii suplimentare pentru a înțelege mai bine caracteristicile sale.

În realitate, mutațiile ar putea fi generate chiar de vaccin. Citiți Vaccinurile anti-COVID produc mutații mai periculoase? Iată dovezile prezentate de Dr. Joseph Mercola. Traducere integrală ActiveNews

În prezent, OMS consideră că patru variante sunt îngrijorătoare, printre care se numără variantele Alpha, prezentă în 193 de țări, și Delta, prezentă în 170 de țări, în timp ce alte cinci variante sunt monitorizate (inclusiv Mu). ''Deși prevalența mondială a variantei Mu printre cazurile secvențiate a scăzut și reprezintă sub 0,1%, prevalența sa în Columbia (39%) și Ecuador (13%) a crescut constant'', a explicat OMS, conform surselor citate.

Citiți și „Vaccinurile sunt arme de distrugere în masă”. LUMEA VA PLĂTI CUMPLIT! - Avertismentele grave către OMS ale virusologului Geert Vanden Bossche, fost angajat al Fundației Gates, și ale doctorului Vernon Coleman