ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„OMS, semnal de alarmă: Numărul cazurilor de cancer la nivel mondial va crește cu 77%”, este titlul unui articol (linc) al Elenei Marinescu din 4 februarie 2024 de pe saitul doctorul zilei. E un articol care urmărește să pregătească psihologic lumea pentru noua normalitate, apărută după vaccinarea extinsă anticovid cu tehnologia experimentală ARN mesager, în care cazurile de cancer devin tot mai dese.

„Pacienții cu cancer sînt din ce în ce mai tineri, se arată în raportul Societății Americane de Cancer”, mai aflăm din articolul respectiv. Asemenea evoluții au fost prevăzute de microbiologul german Sucharit Bhakdi. Într-o intervenție prezentată și pe acest blog în 2021, dînsul spunea că vaccinurile anticovid cu ARN mesager (adică Pfizer și Moderna) vor duce la degradarea sistemului imunitar al organismului, cu efect în creșterea mai multor boli, inclusiv cancerul: Sucharit Bhakdi despre reacțiile autoimune după vaccinarea anticovid cu ARN mesager. „Uitați-vă după virusuri, herpes, EBV, CMV (…), tuberculoză, toxoplasmoză, cancer și, vă jur, veți găsi lucruri care vă vor îngrozi dacă nu se oprește această nebunie cu vaccinarea” (video – linc). După vaccinarea anticovid cu ARN mesager, spunea Bhakdi, „mușchiul inimii, ficatul, plămînii, încep să producă această proteină blestemată [proteina țepoasă care se produce după vaccinul anticovid]. Iar apoi limfocitele ucigașe, pe care fiecare om le are, acționează și se distrug pe ele însele, îți distrug inima, plămînul, ficatul (…) Trebuie să știți cu toții că acum este o explozie de cazuri de cancere și tumori printre cei vaccinați, pe care nimeni n-o înțelege. Dar e același principiu. Limfocitele din trupul tău sînt răspunzătoare cu menținerea sub control a celulelor tumorale. Aceste celule tumorale apar zilnic, în fiecare oră, în trupul tău. Și dacă nu le controlezi, tu vei deveni ținta. Așadar, nu mai vorbiți despre întîmplări, despre cazuri de morți. Urmăriți aceste efecte. Uitați-vă după virusuri, herpes, EBV, CMV care omoară copii în pîntecele mamei, tuberculoză, toxoplasmoză, cancer și, vă jur, veți găsi lucruri care vă vor îngrozi dacă nu se oprește această nebunie cu vaccinarea”.

Interesant la articolul din doctorulzilei.ro este faptul că nu se referă la niște date sigure care au fost măsurate ci la „estimări” despre viitor. Cum a estimat OMS că vor crește cazurile de cancer cu 77%? De ce nu cu 50% ori cu 100%? Cum am explicat și la problema covid (linc), problema nu e medicală, ci politică, psihologică și sociologică. Din punct de vedere psihologic și sociologic, un articol care vorbește despre o creștere cu 77% e mai credibil decît unul care ar vorbi de o dublare ori creștere cu jumătate. 77% e un număr care dă impresia de precizie, de parcă ar avea în spate niște socoteli foarte amănunțite iar experții ăia nenumiți care au ajuns la acel număr sînt niște experți adevărați, care știu ce vorbesc. De fapt experții OMS sînt experți doar în manipulare și scot numerele din burtă, dar într-un mod care să impresioneze populația, cum au tot făcut de cînd cu covidul. Și-au dat seama că avem o creștere a îmbolnăvirilor de cancer și s-a declanșat propaganda în mijloacele de informare în masă ca poporul să se obișnuiască cu ideea și să se dea o explicație acestui fenomen așteptat alta decît că ar avea legătură cu vaccinarea. Tutun, alcool, obezitate, poluare sînt explicații vehiculate, de parcă pînă acum nu existau oameni grași, fumători și alcoolici și nu aveam poluare.

Articole de acest fel sînt multe. Ce a apărut pe doctorulzilei.ro e parte dintr-o campanie de presă, nu un articol izolat. De pildă, în aceeași zi de 4 februarie 2024 citim pe ziare.com articolul „Semnal de alarmă. Creștere dramatică a cancerului cu 99% în România și în alte țări: Scapi dacă eviți 3 lucruri” (linc) iar în „Adevărul” alt articol: „Tot mai mulți tineri mor de cancer colorectal: trei factori care îl favorizează” (linc). „Decesele cauzate de cancerul colorectal în rîndul persoanelor tinere din Europa ar putea crește cu aproximativ o treime în 2024 (…) Se estimează că anul acesta, în Europa vor muri mai mulți tineri decît oricînd înainte din cauza acestei boli”, ni se explică. Așa se face propaganda profesionistă – în surse cît mai diferite de informare și cu articole aparent fără legătură între ele. Pe lîngă un articol care să vorbească la modul general de cancer, se mai pun articole despre feluri anume de cancer. Îi critic totuși pe cei cu studiul prezentat de „Adevărul”: „creștere cu aproximativ o treime” sună mai puțin profesionist decît „creștere cu 77%” sau „creștere cu 99%”. Dar poate e vorba aici de aplicarea principiului „diversitatea înseamnă putere”. Diversitatea stilurilor de propagandă, pentru pături diferite ale populației – unii sînt impresionați de numere cît mai exacte, alții devin bănuitori dacă li se dau numere prea exacte la presupuneri despre evenimente din viitor care obiectiv n-au avut cum să fi fost măsurate și pentru această pătură a populației e nevoie de articole cu estimări mai imprecise. Oricum, se lucrează profesionist în această operațiune psihologică și sociologică, nicidecum medicală.

Marius Mioc