ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății nu vrea sub nicio formă să renunțe la nivelul maxim de alertă al pandemiei Covid. Motivele sunt lesne de înțeles, pentru că sfârșitul pandemiei ar spulbera și puținele vaccinări care se mai fac la nivel mondial. Între timp, însă, media internațională anunță copii de 14 ani care mor de la deodorant și adolescenți și tineri care mor natural de la băuturile dulci și de la uleiurile de gătit, într-o ultimă încercare grobiană de a mai manipula populația.

Că OMS face orice altă politică mai puțin cea pentru sănătatea populației este de foarte mult timp vizibil. Că niciun guvern din lume nu își asumă să ia atitudine împotriva aberațiilor OMS este, din punctul meu de vedere, mult mai grav. Pe fondul unei scăderi a numărului de cazuri și de decese, OMS vine și spune, cu seninătate, că nu poate sub nicio formă să renunțe la menținerea nivelului maxim de alertă pentru pandemia Covid-19.
 
Măcar acolo, de ochii lumii, să fi băgat un nivel moderat, căci cifrele vorbesc de la sine. În 29 ianuarie 2023, numărul de cazuri Covid la nivel mondial era de 261.000, asemănător cu numărul din iulie 2020, când încă nu începuse nebunia. În aceeași zi, numărul de decese a fost de 588, iar media din ianuarie 2023 se apropie cu media din martie 2020, începutul pandemiei. Singura țară cu un număr mare de cazuri și decese a rămas Japonia, care, iată, pe fondul unei vaccinări a întregii populații, se confruntă cu o prăbușire a imunității la nivel general. Problema OMS-ului este, însă alta. Din august 2022 până în prezent, doar 5% din populația de la nivel global și-a administrat booster-ul, iar procentul celor vaccinați complet a crescut cu numai 2%. Ceea ce arată clar că lumea nu mai crede în vaccinul anti-Covid, iar momentul în care statele se vor trezi că trebuie să distrugă miliarde de doze se apropie vertiginos. Mai mult, la fel de vertiginos se apropie și momentul în care țările se vor revolta împotriva contractelor păguboase cu producătorii de vaccinuri, care continuă să le fabrice, deși nimeni nu le mai vrea.

Vaccinurile au salvat omenirea

Tedros Adhanom Ghebreyesus, controversatul director general al OMS, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la riscul reprezentat în continuare de noul coronavirus, concluzionând că este prematură ridicarea celui mai înalt nivel de alertă privind pandemia de Covid-19. Acesta a arătat că pandemia s-ar afla într-un punct de tranziție și că ar fi nevoie în continuare de o gestionare atentă pentru atenuarea potențialelor consecințe negative.

”Peste 6,8 milioane de persoane și-au pierdut viața de la izbucnirea, în urmă cu trei ani, a pandemiei de Covid-19, care a afectat toate țările de pe glob, devastând comunități și economii. Cu toate acestea, apariția vaccinurilor și a tratamentelor a schimbat considerabil cursul pandemiei din 2020”, a afirmat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus. Deși menține nivelul maxim de alertă, același șef al OMS consideră că în acest an ar putea fi ridicată urgența de sănătate publică. Adică vaccinurile au salvat omenirea și mai este nevoie de încă un an de salvare ca să scăpăm de pandemie. Despre valul de morți subite și despre excesul de mortalitate din țările vaccinate, șeful OMS nu a scos niciun cuvânt.

De la orice altceva

Într-o încercare disperată de a liniști temerile oamenilor, așa-zișii cercetători au început să lanseze prin media tot felul de studii absurde, în care se arată că băuturile dulci cresc riscul de accident vascular cerebral și de infarct și că uleiurile de gătit favorizează apariția cheagurilor de sânge, fix efectele adverse ale vaccinului anti-Covid. Însă cea mai flagrantă manipulare a apărut la decesul unei copile de 14 ani, din Marea Britanie, care a suferit un stop cardiac în timp ce dormea. Medicii au concluzionat că moartea ar fi survenit de la un banal deodorant pulverizat în cameră. „Inhalarea de gaz butan sau propan poate duce la insuficiență cardiacă”, a transmis ONS (Biroului Național de Statistică). Totodată, Societatea Regală pentru Prevenirea Accidentelor din Marea Britanie a spus că mai multe persoane au murit după ce au folosit prea mult deodorant.