ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



CINE AR TREBUI SĂ SE VACCINEZE, se intitulează articolul publicat de OMS, în luna iunie.

”Vaccinurile COVID-19 sunt sigure pentru majoritatea persoanelor cu vârsta de 18 ani și peste, inclusiv pentru cele cu afecțiuni preexistente de orice fel, inclusiv tulburări autoimune. Aceste afecțiuni includ: hipertensiune arterială, diabet, astm, boli pulmonare, hepatice și renale, precum și infecții cronice care sunt stabile și controlate.

În cazul în care stocurile sunt limitate în zona dumneavoastră, discutați situația dumneavoastră cu furnizorul dumneavoastră de îngrijire dacă:

Aveți un sistem imunitar compromis

Sunteți însărcinată (dacă alăptați deja, trebuie să continuați după vaccinare)

Aveți antecedente de alergii severe, în special la un vaccin (sau la oricare dintre ingredientele din vaccin)

Sunteți foarte fragilă

Copiii nu ar trebui să fie vaccinați pentru moment.

Nu există încă suficiente dovezi cu privire la utilizarea vaccinurilor împotriva COVID-19 la copii pentru a face recomandări pentru ca aceștia să fie vaccinați împotriva COVID-19. Copiii și adolescenții tind să aibă o boală mai ușoară în comparație cu adulții. Cu toate acestea, copiii ar trebui să continue să beneficieze de vaccinurile recomandate în copilărie”.