ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cabala globalistă vrea să monopolizeze sistemele de sănătate din întreaga lume, un atac tăinuit fiind deja în curs de desfășurare sub forma unui tratat internațional privind pandemiile. Negocierile pentru acest tratat au început în data de 3 martie 2022, scrie Technocracy News.
 
După cum a relatat The Pulse, „în urma pandemiei de COVID-19, Organizația Mondială a Sănătății propune un nou tratat pe tema pandemiilor, sperând că va fi acceptat de suficiente țări membre pentru a se concretiza până în 2024.” 
 
În opinia directorului general Tedros Adhanom Ghebreyesus, abordările de tipul „eu mai întâi” „împiedică solidaritatea globală de care este nevoie” pentru a face față amenințărilor globale. Soluția sa? OMS să dețină toată puterea.
 
În ultimii doi ani, sub pretextul protejării împotriva infectării, globaliștii au justificat atacuri fără precedent la adresa democrației, a libertăților civice și individuale, inclusiv a dreptului de a alege singuri un tratament medical. Acum, OMS se pregătește să își permanentizeze poziția de lider pe probleme pandemice și să își extindă atribuțiile astfel încât să cuprindă sistemele de sănătate din fiecare țară.

Tratatul reprezintă o amenințare la adresa suveranității naționale
 
După cum observă The Pulse, „tratatul conține o serie de prevederi pe care populația lumii trebuie să le aibă în vedere înainte de a se angaja în acest demers”. În materialul video de mai jos, Joe Martino de la The Pulse o intervievează pe Shabnam Palesa Mohamed, membră a comitetului director al Consiliului Mondial pentru Sănătate, care subliniază că tratatul îi conferă OMS:
 
„... o putere excesivă de a lua decizii în țări suverane cu privire la modul în care trăiesc oamenii și în care gestionează pandemiile, de la închideri până la impunerea unor tratamente.” VIDEO:

 
Pe scurt, tratatul ar duce la adoptarea unei strategii unice de combatere a bolilor, fără a se ține cont de diferitele situații existente în fiecare țară, iar acest lucru știm deja că nu funcționează. Tratatul reprezintă o amenințare directă la adresa suveranității unei țări de a lua decizii pentru ea însăși și pentru cetățenii săi și ar eroda democrația în întreaga lume.

Totodată, participarea la acest proces ar costa fiecare țară membră milioane de dolari. După cum a explicat Mohamed, pentru ca acest tratat să fie adoptat, trebuie mai întâi să treacă printr-un proces de votare în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății din 2023. Odată ratificat, toate țările membre vor fi obligate să îl respecte.
 
Tratatul este „invalid și ilegal”
 
O altă îngrijorare exprimată de Mohamed este că multe țări nici măcar nu știu încă de existența acestui tratat și este posibil ca OMS să încerce să facă presiuni pentru o implementare a acestuia mai devreme de 2024 - totul fără o participare sau contribuție publică. „Acest lucru este nedemocratic, este neconstituțional și, prin urmare, face ca tratatul să fie invalid și ilegal”, spune ea.
 
Ea subliniază, de asemenea, corupția din cadrul OMS și numeroasele eșecuri ale politicii de sănătate, care sunt „intrinsec legate de anumite conflicte de interese”. 
 
Într-o scrisoare deschisă având ca subiect tratatul OMS privind pandemiile, Consiliul Mondial pentru Sănătate scrie, printre altele:
 
„Acordul propus de OMS nu este necesar și reprezintă o amenințare la adresa suveranității și drepturilor inalienabile. Acesta sporește puterea sufocantă a OMS de a declara, nejustificat, pandemii, de a institui lockdown-uri și de a impune tratamente costisitoare, nesigure și ineficiente, împotriva voinței oamenilor.
 
WCH [Consiliul Mondial pentru Sănătate] consideră că oamenii au dreptul de a participa la orice acord care le afectează viața, mijloacele de trai și bunăstarea.
 
Cu toate acestea, OMS nu a inițiat un proces de consultare publică, ceea ce dovedește că prioritatea sa este de a obține mai multă putere pentru sine și pentru complicii săi din mediul corporatist, nu de a sluji interesele oamenilor. Fără un proces democratic imparțial, orice acord încheiat de OMS, prin intermediul Organizației Națiunilor Unite, va fi ilegal, ilegitim și invalid.
 
 
Până acum, conducerea OMS i-a dezamăgit pe oameni în repetate rânduri. Printre multele exemple se numără și aprobarea periculosului vaccin împotriva gripei porcine (H1N1) pentru o pandemie controversată.
 
De asemenea, OMS a eșuat la capitolul COVID-19, încurajând carantinările, suprimând tratamentele preventive timpurii și recomandând intervenții cu produse care nu s-au dovedit a fi nici sigure, nici eficiente.
 
Organizația Mondială a Sănătății nu poate fi lăsată să controleze agenda mondială în domeniul sănătății și nici să impună un sistem de biosupraveghere. Deși primește finanțare din surse publice aparținând oamenilor, este prinsă într-un perpetuu conflict de interese, deoarece primește, în același timp, finanțări substanțiale din partea unor grupuri de interese private care se folosesc de contribuțiile lor pentru a influența și a profita de deciziile și măsurile adoptate de OMS.
 
De exemplu, Fundația Gates și alianța pentru promovarea vaccinurilor, GAVI, finanțată de Gates, contribuie anual cu peste 1 miliard de dolari.”
 
Un alt motiv de îngrijorare este faptul că, în cazul în care oamenii suferă vătămări provocate de politicile de sănătate ale OMS, organizația nu este trasă la răspundere, deoarece are imunitate diplomatică. Potrivit lui Mohamed, „OMS nu ar trebui să ia NICIO decizie privind sănătatea mondială în viitor”.
 
După cum a observat Martino, deși tratatul pretinde că se concentrează pe planificarea și răspunsul la pandemii, există îngrijorări serioase că ar putea fi extins și la alte domenii ale sănătății, în baza Constituției OMS.
 
Tratatul i-ar conferi OMS puterea de a impune pașapoarte de vaccinare
 
Deși cea mai mare parte a lumii este mai mult decât pregătită să depășească această etapă, OMS nu pare dispusă să renunțe. Un reprezentant al OMS a declarat recent pentru Ottawa Citizen că pandemia COVID este încă „departe de a se fi încheiat”.
 
Motivul acestei întârzieri în a declara pandemia încheiată - sugerează autorul articolului citat - este, probabil, faptul că OMS speră să obțină puterea de a impune pașapoarte de vaccinare și vaccinurile COVID în întreaga lume. Organizația lucrează deja la crearea unui program global de pașapoarte vaccinale/identitate digitală, după cum arată publicația WEBFLYF.